Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Chad Stahelksi επιβεβαίωσε το John Wick: Chapter 4 Director's Cut

*
Ο Chad Stahelksi, σκηνοθέτης του John Wick: Chapter 4 επιβεβαίωση ότι ετοιμάζεται μια έκδοση του φιλμ με μεγαλύτερη διαρκεια. Αυτή που προβλήθηκε στις κινηματογραφικές αίθουσες, μαζί με τα credis, διαρκεί 2 ώρες και 49 λεπτά.

"Ναι, ετοιμάζω το director's cut, το οποίο έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, είπε ο Stahelski σε δήλωσή του στο ComicBookMovie.com. "Υπάρχει περίπου επιπλέον 10 με 15 λεπτά. Κόψαμε ένα μεγάλο κομμάτι του Βερολίνου, έναν ολόκληρο χαρακτήρα που ονομάζεται The Frau, που είναι μια πολύ αστεία σκηνή με τον John, και μια άλλη σκηνή μεταξύ αυτού και του Tracker και μερικά άλλα μικρά κομμάτια δράσης τα οποιά επαναφέραμε".


Και συνέχισε: "Εννοώ, ναι, υπάρχουν πάντα πράγματα που αφαιρούμε επειδή δεν ταιριάζουν με τον ρυθμό. Νομίζω ότι τα πράγματα είναι όλα εξαιρετικά ποιοτικά, μου αρέσει η χορωδία, μου αρέσουν οι χαρακτήρες. Απλώς δεν ήταν - κάτι που θα έμοιαζε με σύνολο, θα άλλαζε τον ρυθμό της ταινίας και δεν πίστευα ότι θα μπορούσα τα καταφέρω με μια ταινία 2 ωρών και 38 λεπτών, αν ήταν αργή".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΗΛΙΚΙΕΣ

    18+

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ

    Chad Stahelski

  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ

    Keanu Reeves, Donnie Yen, Bill Skarsgård

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • John Wick: Chapter 4
      • 0 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (0)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE https://johnwick.movie/ FOLLOWERS 0 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • 9

    ENTERNITY SCORE
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*