Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Bruce Campbell και το “Hysteria!” μας μεταφέρουν στην εποχή του Σατανικού Πανικού (trailer)

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για το Hysteria της Peacock, τη νέα σειρά τρόμου που θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Οκτώβριο. Στη σειρά πρωταγωνιστεί ο Bruce Campbell του Evil Dead μαζί με την Julie Bowen (Modern Family) και την Anna Camp (Pitch Perfect).

Όλα τα επεισόδια του Hysteria! θα είναι διαθέσιμα στο Peacock την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024. Το USA Network και το SYFY θα μεταδώσουν ταυτόχρονα το πρώτο επεισόδιο του Hysteria! την ίδια ημέρα, ενώ το USA Network θα συνεχίσει να προβάλλει τα επεισόδια κάθε Παρασκευή. Αναμένουμε περαιτέρω πληροφορίες για τα ευρωπαϊκά δικαιώματα.


«Όταν ένας αγαπημένος παίκτης football του τοπικού πανεπιστημίου εξαφανίζεται κατά τη διάρκεια του "Σατανικού Πανικού" στα τέλη της δεκαετίας του 1980, το “Hysteria!” παρακολουθεί μια μέτρια heavy metal μπάντα απόκληρων του λυκείου να συνειδητοποιούν ότι μπορούν να επωφεληθούν από το ξαφνικό ενδιαφέρον της πόλης για τον αποκρυφισμό, χτίζοντας μια φήμη ως σατανική metal μπάντα», αναφέρει η σύνοψη της σειράς. «Αυτό συμβαίνει μέχρι που μια σειρά παράξενων δολοφονιών, απαγωγών και αναφερόμενων "υπερφυσικών δραστηριοτήτων" πυροδοτεί ένα κυνήγι μαγισσών που οδηγεί κατευθείαν σε αυτούς».

Το “Hysteria!” προέρχεται από τους σεναριογράφους και εκτελεστικούς παραγωγούς Matthew Scott Kane και David A. Goodman. Οι John Francis Daley, Jonathan Goldstein, Chris Bender και Jake Weiner και Jordan Vogt-Roberts είναι επίσης εκτελεστικοί παραγωγοί, ενώ ο Vogt-Roberts σκηνοθέτησε το πρώτο και το όγδοο επεισόδιο.

Οι Emjay Anthony, Chiara Aurelia, Kezii Curtis, Nikki Hahn, Garret Dillahunt, Nolan North, Elijah Richardson, Milly Shapiro, Allison Scagliotti και Jessica Treska πρωταγωνιστούν στη σειρά μαζί με τους Campbell, Bowen και Camp.

«Αυτός ο φόβος στοιχειώνει κάθε γενιά», ανέφεραν σε δήλωσή τους οι Matthew Scott Kane και David A. Goodman. «Τα παιδιά της ατομικής εποχής συνέχισαν να τρομοκρατούν τις οικογένειές τους, ενεργοποιώντας, συντονίζοντας και διακόπτοντας τη δεκαετία του '60. Τα ίδια αυτά "ελεύθερα πνεύματα" συνέχισαν να ψηφίζουν τον Reagan και ζήτησαν τη λογοκρισία των "άσεμνων" και "σατανικών" heavy metal συγκροτημάτων που λάτρευαν τα ίδια τους τα παιδιά. Τώρα, αυτά τα παιδιά είναι ενήλικες που αντιδρούν στις αντωνυμίες, στο TikTok και σε μια ταινία για την Barbie. Ο κύκλος δεν τελειώνει. Και είναι δύσκολο να ξεφύγεις από την αίσθηση ότι κάποιος, ή κάτι, κάθεται και τα παρακολουθεί όλα αυτά και γελάει. Το Hysteria! αφορά και τις δύο πλευρές αυτού του φόβου των νέων γενεών. Πρόκειται για τις συγκινήσεις του να είσαι νέος, επαναστατικός στο πνεύμα και φιλόδοξος στην καρδιά - και για τη φρίκη του να μεγαλώνεις και να συνειδητοποιείς ότι ο κόσμος που νόμιζες ότι ήξερες έχει μετατοπιστεί κάτω από τα πόδια σου. Η ελπίδα μας είναι ότι γονείς και παιδιά (της κατάλληλης ηλικίας, φυσικά) μπορούν να απολαύσουν μαζί τις ανατριχίλες, τα γέλια, τη μουσική και την καρδιά του Hysteria! Το να μεγαλώνεις είναι τρομακτικό. Το ίδιο και το να είσαι γονιός".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*