Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Brad Pitt ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή στο ναό της ταχύτητας στην ταινία F1 (trailer)

Η Warner Bros. Pictures κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για την ταινία F1. Πρωταγωνιστής είναι ένας πιλότος μονοθέσιου της Formula One, τον οποίο υποδύεται το Brad Pitt. Το film θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2025 και συμπρωταγωνιστούν οι: Lewis Hamilton, Javier Bardem και Damson Idris.

Ο Pitt δήλωσε στο Sky Sports τον Ιούλιο του 2023 ότι «στην ταινία F1 θα τον δούμε να υποδύεται κάποιον που έτρεξε στη δεκαετία του 1990… έχει ένα φρικτό τρακάρισμα, γίνεται χάλια και εξαφανίζεται και μετά αγωνίζεται σε άλλες κατηγορίες. Ο φίλος του, τον οποίο υποδύεται ο Javier Bardem, είναι ιδιοκτήτης ομάδας και επικοινωνεί μαζί του. Είναι ομάδα του στις τελευταίες θέσεις, 21-22 στο grid, δεν έχει κερδίσει ποτέ πόντο. Αλλά έχουν ένα νεαρό φαινόμενο, τον οποίο υποδύεται ο Damson Idris, και με φέρνουν σαν ένα είδος Hail Mary. Υπάρχουν κάμερες τοποθετημένες σε όλο το αυτοκίνητο - δεν έχετε δει ποτέ τέτοια ταχύτητα, δεν έχετε δει ποτέ τις δυνάμεις G όπως αυτή. Είναι πραγματικά, πραγματικά συναρπαστικό».


Στο πλευρό των πρωταγωνιστών βρίσκονται οι: Kerry Condon, Tobias Menzies, Sarah Niles, Kim Bodnia και Samson Kayo.

Το F1 είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις 27 Ιουνίου 2025.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*