Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Billy Crystal πρωταγωνιστεί στη μεταφυσική σειρά Before του Apple TV+

*
Όλοι θυμόμαστε τον Billy Crystal στο ρόλο του ψυχολόγου του Robert DeNiro στο πολυαγαπημένο Analyze This (1999) και Analyze That (2002). Φαίνεται πώς ο ηθοποιός για άλλη μια φορά καλείται να ξεσκονίσει την καρέκλα του ψυχοθεραπευτή, μόνο που τώρα τα πράγματα έχουν εμφανώς σοβαρέψει.

Η Apple TV Plus επιβεβαίωσε λοιπόν την ημερομηνία πρεμιέρας για το Before, την επερχόμενη υπερφυσική σειρά του Billy Crystal, στην οποία ο ηθοποιός υποδύεται ένα παιδοψυχίατρο που αντιμετωπίζει μεταφυσικά φαινόμενα.


Το Before θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Apple TV Plus στις 25 Οκτωβρίου 2024. Τα δύο πρώτα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα εκείνη την ημέρα. Περαιτέρω επεισόδια θα φτάνουν κάθε Παρασκευή μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2024.

Στο Before ο Crystal υποδύεται τον Eli, έναν παιδοψυχίατρο, ο οποίος, αφού έχασε πρόσφατα τη γυναίκα του, Lynn (Judith Light), συναντά ένα προβληματικό νεαρό αγόρι, τον Noah (Jacobi Jupe), που φαίνεται να έχει μια στοιχειωμένη σχέση με το παρελθόν του Eli. Καθώς ο Eli προσπαθεί να βοηθήσει τον Noah, ο μυστηριώδης δεσμός τους βαθαίνει.

Στη σειρά υπερφυσικού μυστηρίου πρωταγωνιστούν επίσης η πολυβραβευμένη με Emmy και Tony Judith Light (Transparent), ο Jacobi Jupe (Peter Pan & Wendy), η υποψήφια για Oscar Rosie Perez (The Flight Attendant), η υποψήφια για Tony Maria Dizzia (Orange Is the New Black) και η Ava Lalezarzadeh (In the Garden of Tulips).

Το Before προέρχεται από το τηλεοπτικό στούντιο της Paramount και είναι δημιούργημα της Sarah Thorp (The Bounty Hunter). Η Thorp είναι υπεύθυνη για την παραγωγή της σειράς, σεναριογράφος και εκτελεστικός παραγωγός. Ο Crystal είναι εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τον Eric Roth (Killers of the Flower Moon, Dune), τον σκηνοθέτη του πιλότου Adam Bernstein (Silo, Billions) και τη σκηνοθέτη παραγωγής Jet Wilkinson (The Chi, Truth Be Told).

Ο Billy Crystal είναι περισσότερο γνωστός για τους κωμικούς του ρόλους, οπότε αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα απόκλιση από τα συνηθισμένα για τον ηθοποιό. Έκανε τη μεγάλη του επιτυχία ως μέλος του Saturday Night Live και στη συνέχεια πρωταγωνίστησε σε επιτυχημένες ταινίες όπως το When Harry Met Sally, Monsters Inc. The Princess Bride, Analyze This, City Slickers και Spirited Away. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*