Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Bill Skarsgård αφήνει να εννοηθεί ότι ο Pennywise θα επιστρέψει για το Welcome to Derry

*
Θα μπορούσε να είναι και πάλι ο Bill Skarsgård ο μεγάλος κακός στο Welcome to Derry; Ο ηθοποιός φαίνεται να έχει υπονοήσει ότι θα μπορούσε να επαναλάβει το ρόλο του ως Pennywise ο Κλόουν στην τηλεοπτική σειρά του σύμπαντος του IT.

Όταν ανακοινώθηκε η σειρά Welcome to Derry, οι θαυμαστές ήταν φυσικά περίεργοι. Θα εμφανιζόταν ο Bill Skarsgård ως η δολοφονική κοσμική δύναμη Pennywise από το IT και το IT Chapter 2; Εξάλλου, ο Andy Muschietti, ο σκηνοθέτης αυτών των ταινιών, συμμετέχει στην τηλεοπτική σειρά IT, οπότε γιατί όχι και ο Bill;


Σε συνέντευξή του στο Esquire, ο Bill Skarsgård άφησε διακριτικά υπονοούμενα για τη συμμετοχή του στην prequel σειρά IT Welcome to Derry. Τόσο ο ίδιος όσο και ο δημιουργός της σειράς, Andy Muschietti, είχαν κατευθυνθεί στο Τορόντο για μυστικά γυρίσματα την ίδια χρονική περίοδο.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Skarsgård μιλάει για τους διάφορους ρόλους του, την οικογένεια του, και τις αντιδράσεις για την επερχόμενη κινηματογραφική μεταφορά του The Crow. Όταν έρχεται το θέμα του να υποδυθεί ξανά τον Pennywise, η συγγραφέας Madison Vain ανακαλύπτει αρκετές ενδείξεις ότι ο Bill Skarsgård θα μπορούσε να ξαναβάλει τη λευκή μπογιά και την κόκκινη μύτη του για το Welcome to Derry.

«Αλλά προς το παρόν τουλάχιστον, όλα γυρίζουν γύρω από τον επόμενο ρόλο.» Από τη Νέα Υόρκη, θα κατευθυνθεί στο Τορόντο, όπου γυρίζει κάτι. «Δεν θέλω να το χαλάσω», εξηγεί περιπαικτικά ο ίδιος. Ίσως είναι απλώς σύμπτωση ότι λίγες μέρες αργότερα, όταν η δημοσιογράφος παίρνει τον Muschietti στο τηλέφωνο, βρίσκεται κι αυτός στην πρωτεύουσα του Οντάριο -που τυχαίνει να είναι ο τόπος όπου γυρίστηκαν και οι δύο ταινίες IΤ. Και νωρίτερα, όταν είχε ρωτήσει τον Skarsgård αν θα ήταν πρόθυμος να παίξει ξανά τον Pennywise, της απάντησε μόνο ένα δειλό «ίσως».

Πέρυσι, ο Skarsgård δήλωσε ότι δεν εμπλέκεται επί του παρόντος στο Welcome to Derry, αλλά δεν είχε αποκλείσει μια επιστροφή. Πρόσφερε μάλιστα συμβουλές σε περίπτωση που κάποιος άλλος φορέσει τα παπούτσια του κλόουν για την τηλεοπτική σειρά IT.

«Αν κάποιος άλλος αναλάβει [να υποδυθεί τον Pennywise], η συμβουλή μου είναι να το κάνετε δικό σας. Διασκεδάστε με αυτό. Αυτό που θεωρούσα τόσο ευχάριστο σε αυτόν τον χαρακτήρα ήταν το πόσο απίστευτα αφηρημένος ήταν. Το βιβλίο είναι πραγματικά ένα δώρο με αυτόν τον τρόπο».

«Τοποθετημένο στον κόσμο του σύμπαντος του IΤ του Stephen King, το Welcome to Derry βασίζεται στο μυθιστόρημα IΤ του King. Επεκτείνει το όραμα που δημιούργησε ο σκηνοθέτης Andy Muschietti στις ταινίες μεγάλου μήκους IΤ και IΤ Chapter Two,

Οι Taylour Paige (Zola), Jovan Adepo (Babylon), Chris Chalk (All Dirt Roads Taste of Salt) και James Remar (Oppenheimer) ανήκουν ήδη στο καστ του Welcome to Derry. Οι ακριβείς λεπτομέρειες για την πλοκή και τους χαρακτήρες δεν έχουν γίνει προς το παρόν γνωστές στο κοινό. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*