Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Arthur Fleck αγνοεί τον Harvey Dent στο νέο trailer του Joker: Folie à Deux

*
To νέο trailer του Joker: Folie à Deux μας δίνει την ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά στον Harvey Dent, τον οποίο υποδύεται ο Harry Lawtey. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου 2024 και έχει ως πρωταγωνιστές τον Joaquin Phoenix και τη Lady Gaga.

Παρά τη σύντομη εμφάνιση του Dent, η σκιά του πέφτει σε όλο το clip που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στη συνέχεια. Αποκαλεί τον Arthur Fleck, τέρας κατηγορώντας αυτόν και τους ακόλουθούς του. Την ώρα που ο Dent λέει όσα έχει να πει, ο Arthur παρακολουθεί τηλεόραση στο κελί του στη φυλακή και δεν φαίνεται να δίνει καμία σημασία. Η Harley Quinn (Gaga) λέει στον Arthur ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει μιας και είναι ο Joker.


Στο cast μετέχουν επίσης οι: Catherine Keener, Brendan Gleeson, Jacob Lofland, Leigh Gill, Ken Leung και Zazie Beetz, που επιστρέφει στον ρόλο της Sophie Dumond.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*