Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Antonio Banderas πρωταγωνιστεί στην ταινία The Clean Up Crew (trailer)

Η Saban Films κυκλοφόρησε το trailer της ταινίας The Clean Up Crew, όπου πρωταγωνιστεί ο Antonio Banderas, στον ρόλο ενός βαρόνου του υπόκοσμου.

Το φιλμ θα είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και σκηνοθετεί ο Jon Keeyes σε σενάριο του Matthew Rogers. Συμπρωταγωνιστούν οι: Jonathan Rhys Meyers ως Alex, Melissa Leo ως Siobhan, Swen Temmel ως Chuck, Ekaterina Baker ως Meagan, Leslie Stratton ως Olivia, Laurence Kinlan ως Danny, Matthew Tompkins ως Rob, Andy Kellegher ως Jack και Lee Hunter ως Grayson.


“Όταν μια ομάδα που αναλαμβάνει τη διαχείριση σκηνών όπου έχει διαπραχθεί έγκλημα βρίσκει μια βαλίτσα γεμάτη χρήματα, πρέπει να ξεγελάσουν τον βαρόνο του εγκλήματος αλλά και τους διεφθαρμένους πράκτορες του FBI που θέλουν να την κάνουν δική τους”, αναφέρει η επίσημη σύνοψη.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*