Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Adam Driver λάμπει στο επικό Megalopolis του Francis Ford Coppola (trailer)

Ένα νέο trailer της ταινίας Megalopolis κυκλοφόρησε για το επερχόμενο ρωμαϊκό έπος σε σκηνοθεσία και σενάριο του Francis Ford Coppola. Αφού τα δικαιώματα αποκτήθηκαν από τα στούντιο Lionsgate τον Ιούνιο του 2024, η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

«Το Megalopolis είναι ένα ρωμαϊκό έπος που διαδραματίζεται σε μια φανταστική σύγχρονη Αμερική», αναφέρει η επίσημη σύνοψη. «Η πόλη της Νέας Ρώμης πρέπει να αλλάξει, προκαλώντας σύγκρουση μεταξύ του Cesar Catilina, ενός ιδιοφυούς καλλιτέχνη που επιδιώκει το άλμα σε ένα ουτοπικό, ιδεαλιστικό μέλλον, και του αντιπάλου του, του δημάρχου Franklyn Cicero, ο οποίος παραμένει προσηλωμένος σε ένα οπισθοδρομικό status quo, διαιωνίζοντας την απληστία, τα ειδικά συμφέροντα και τον κομματικό πόλεμο. Ανάμεσά τους διχάζεται η κοσμική Julia Cicero, η κόρη του δημάρχου, της οποίας ο έρωτας για τον Cesar έχει διχάσει την πίστη της, αναγκάζοντάς την να ανακαλύψει τι πραγματικά πιστεύει ότι αξίζει στην ανθρωπότητα».


Το καστ της ταινίας περιλαμβάνει τους Adam Driver, Giancarlo Esposito, Nathalie Emmanuel, Aubrey Plaza, Shia LaBeouf, Jon Voight, Laurence Fishburne, Kathryn Hunter και Dustin Hoffman.

Η Coppola είναι παραγωγός της ταινίας μαζί με τους Barry Hirsch, Fred Roos και Michael Bederman.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*