Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Netflix Drop 01: To Netflix ανακοίνωσε ένα νέο showcase για να παρουσιάσει νέα animated videogame shows!

*
Netflix και videogames θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία και η πλατφόρμα ανακοίνωσε ένα δικό της showcase. Σε αυτό θα παρουσιάσει όλα τα επερχόμενα animated shows και μέσα σε αυτά θα είναι αρκετά βασισμένα σε γνωστά videogames. To Netflix Drop 01 περιγράφεται ως ένα virtual showcase διάρκειας 90 λεπτών για τον εορτασμό νέων animated series και θα λάβει χώρα στις 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.00 για τη χώρα μας. Το βασικό κομμάτι της παρουσίασης θα είναι το Castlevania: Nocturne και τα τρία πρώτα του επεισόδια. Ανάμεσα σε κάθε ένα από αυτά το Netflix θα κάνει «ανακοινώσεις-έκπληξη» και θα μοιραστεί πρώτες ματιές σε νέες σειρές που θα ενθουσιάσουν τους fans. Μέσα σε αυτές θα είναι τα Scott Pilgrim Takes Off, Sonic Prime Season 3, Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix, Blue Eye Samurai, Pluto και Masters of the Universe: Revolution. Το λογότυπο της Capcom στην σχετική εικόνα, αλλά και το γεγονός ότι η ίδια η εταιρεία μοιράστηκε τη σχετική ανακοίνωση, μαρτυρά ότι ίσως δούμε κάτι σχετικό με videogame franchise της ιαπωνικής εταιρείας.



Τέλος, η παρουσία των Crystal Dynamics και Legendary Entertainment ίσως και να φανερώνει ότι θα δούμε για πρώτη φορά την animated σειρά Tomb Raider. Το Castlevania: Nocturne αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 28 Σεπτεμβρίου. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*