Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Netflix: Ανακοίνωσε 40 εκατομμύρια χρήστες στο πακέτο με τις διαφημίσεις

*
Μπορεί πολλοί να αμφισβητούσαν το τι μπορεί να φέρει η επέκταση του Netflix στο φθηνότερο πακέτο συνδρομής με τις διαφημίσεις, αλλά φαίνεται πως το πείραμα πέτυχε. Το Netflix ανακοίνωσε πως το εν λόγω πακέτο έφτασε τους 40 εκατομμύρια συνδρομητές, κάτι που δείχνει πως ο αριθμός του ανέβηκε εντυπωσιακά.

Πριν από μερικούς μήνες, το Netflix είχε ανακοινώσει 23 εκατομμύρια συνδρομητές σε αυτήν την κατηγορία και σχεδόν τους διπλασίασε. Υπενθυμίζεται επίσης ότι στο λανσάρισμα του φθηνότερου πακέτου το 2022, η πλατφόρμα «έγραψε» 5 εκατομμύρια συνδρομητές.


Μέχρι και τον Απρίλιο το Netflix έχει στην πλατφόρμα του συνολικά 270 εκατομμύρια συνδρομητές και παράλληλα αποκάλυψε πως ετοιμάζει μια δική του τεχνολογία και πλατφόρμα για τις διαφημίσεις που θα σερβίρονται στους θεατές. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*