Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Netflix: Άλλη μια επική μπασκετική παραγωγή ετοιμάζεται στην πλατφόρμα

*
Οι μπασκετόφιλοι συνδρομητές του Netflix μπορούν ήδη να πανηγυρίζουν, μιας και η πλατφόρμα ανακοίνωσε μια νέα παραγωγή με θέμα το αγαπημένο τους άθλημα. Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι πίσω από τη σειρά “The Last Dance” που παρουσίασε τη ζωή και την καριέρα του Μάικλ Τζόρνταν, ετοιμάζουν μια αντίστοιχη παραγωγή για το Χρυσό Μετάλλιο της ομάδας μπάσκετ των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες που έγιναν στο Παρίσι το 2024.

Το ντοκιμαντέρ αναμένεται το 2025 και θα μεταφέρει τις πιο σημαντικές στιγμές και τα κορυφαία στιγμιότυπα των αγώνων που έφεραν τις ΗΠΑ ξανά στην κορυφή του παγκόσμιου μπάσκετ. Ειδικά, με τους πολύ «δυνατούς» αγώνες που είχαμε στις φάσεις των ημιτελικών και των τελικών, φαίνεται πως το ενδιαφέρον του κοινού για το project είναι ήδη μεγάλο.


Οι ΗΠΑ ήταν το μεγάλο φαβορί για το τουρνουά και το απέδειξαν από τους πρώτους αγώνες, αν και σε αγώνες ενάντια σε ισχυρούς αντιπάλους (όπως η Γαλλία, η Σερβία και η Γερμανία), τα ματς είχαν αρκετά έντονο ενδιαφέρον. Στο ντοκιμαντέρ αναμένεται να δούμε και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές, αλλά και αρκετά πλάνα από τα παρασκήνια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*