Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο video από το Star Wars: The Acolyte μας παρουσιάζει τον χαρακτήρα του Lee Jung-jae, Master Jedi Sol (video)

Η Lucasfilm έδωσε στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουργιο video του Star Wars: The Acolyte, της επερχόμενης σειράς του Disney+, δίνοντας στους θαυμαστές μια ευκαιρία να γνωρίσουν τον πρωταγωνιστή του Squid Game, Lee Jung-jae, ως Master Jedi Sol.

Στο video του The Acolyte εμφανίζονται η υπεύθυνη της σειράς Leslye Headland, ο σκηνοθέτης Kogonada και το βασικό καστ, συμπεριλαμβανομένης της Amandla Stenberg, οι οποίοι επαινούν την απόδοση και την ευελιξία του Νοτιοκορεάτη βετεράνου ηθοποιού. Η Headland θυμάται επίσης τη στιγμή που κατάλαβε ότι ο Lee ήταν ο κατάλληλος ηθοποιός για τον ρόλο του Sol.


Η σειρά κάνει πρεμιέρα στις 4 Ιουνίου στο Disney+ με τα δύο πρώτα επεισόδια.

Το “Star Wars: The Acolyte” είναι σε σενάριο και παραγωγή της Leslye Headland (Russian Doll), η οποία θα είναι και υπεύθυνη παραγωγής. Μαζί με τη Stenberg και τον Lee Jung-jae θα είναι οι Dafne Keen (His Dark Materials), Rebecca Henderson (Inventing Anna), Dean-Charles Chapman (1917), Carrie-Anne Moss (The Matrix), Manny Jacinto (The Good Place), Jodie Turner-Smith (After Yang), Charlie Barnett (Russian Doll) και ο Joonas Suotamο, o οποίος συμμετείχε στα νέα Star Wars ως Chewbacca, αν και εδώ εμφανίζεται ως νέος χαρακτήρας με τη μορφή ενός Wookiee Jedi master.

Το “The Acolyte” περιγράφεται ως ένα θρίλερ μυστηρίου που θα μεταφέρει τους θεατές σε έναν γαλαξία γεμάτο σκιώδη μυστικά και αναδυόμενες δυνάμεις της Σκοτεινής Πλευράς. Η σειρά θα διαδραματίζεται τις τελευταίες ημέρες της εποχής της High Republic. Εκτός από το The Acolyte, η Lucasfilm εργάζεται και σε άλλα πρότζεκτ Star Wars, συμπεριλαμβανομένων σειρών όπως το Skeleton Crew, η δεύτερη σεζόν του Andor και η δεύτερη σεζόν του Ahsoka.

Δείτε το video εδώ:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*