Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer το House of the Dragon γεμάτο βία και αίμα μας προετοιμάζει για τις εκπλήξεις της δεύτερης σεζόν (spoilers)

Η νέα σεζόν του House of the Dragon είχε ένα εντυπωσιακό, όσο και βίαιο ξεκίνημα. Αν δεν έχετε προλάβει να δείτε την αρχή του δεύτερου κύκλου, σας προειδοποιούμε να μη διαβάσετε παρακάτω, καθώς το άρθρο περιέχει spoilers.

Το νέο trailer λοιπόν ξεκινά με τον βασιλιά Aegon να φωνάζει: «Θα τους σκοτώσω», προφανώς αναφερόμενος στη δολοφονίας του νεαρού Jaehaerys, λίγο πριν κηρύξει τον πόλεμο. Σε άλλο σημείο, βλέπουμε την επιλογή του Daemon να αμφισβητείται από τη Rhaenyra καθώς κατευθύνεται σε ένα ανατριχιαστικό κάστρο, όπου συναντά τον χαρακτήρα του Simon Russell Beale. Και οι δύο πλευρές σχεδιάζουν επίσης τον πόλεμο και πώς θα εμπλέξουν τους δράκους τους στη σύγκρουση, ενώ οι εντάσεις αυξάνονται στο Westeros.


Και δεν είναι μόνο αυτό, καθώς υπάρχουν και μερικές ενδιαφέρουσες νέες λεπτομέρειες, όπως κάποια αυγά δράκου και ένας μυστηριώδης νέος χαρακτήρας που έχει προκαλέσει ντελίριο στους λάτρεις της σειράς. Στο σημείο 1:12, μια φιγούρα με κόκκινο μανδύα φαίνεται να τρέχει μέσα στο King's Landing και οι θεατές προσπαθούν να καταλάβουν ποια ακριβώς είναι με πλήθος θεωριών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η δεύτερη σεζόν του House of the Dragon προβάλλεται εβδομαδιαία στο HBO και Max.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*