Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer και παράθυρο κυκλοφορίας για την prequel σειρά Dune: Prophecy

Μιας και όλοι έχουμε άμμο στα σπίτια μας, έστω και λίγη ελέω καλοκαιριού, μόλις κυκλοφόρησε νέο trailer για τη νέα σειρά Dune του HBO με πρωταγωνιστή τον Mark Strong, Dune: Prophecy.

Το Dune: Prophecy είναι μια επερχόμενη τηλεοπτική σειρά που λειτουργεί ως prequel του Dune του 2021 και του Dune του 2024: Part Two. Θα κάνει πρεμιέρα ως πρωτότυπη σειρά του HBO τόσο στο HBO όσο και στο Max τον ερχόμενο Νοέμβριο.


«Από το τεράστιο σύμπαν του Dune, που δημιούργησε ο καταξιωμένος συγγραφέας Frank Herbert, και 10.000 χρόνια πριν την ανάληψη του Paul Atreides στην εξουσία, το Dune: Prophecy ακολουθεί δύο αδελφές Harkonnen καθώς πολεμούν δυνάμεις που απειλούν το μέλλον της ανθρωπότητας και ιδρύουν τη θρυλική αίρεση που θα γίνει γνωστή ως Bene Gesserit», αναφέρει το επίσημο κείμενο. «Το Dune: Prophecy είναι εμπνευσμένο από το μυθιστόρημα 'Sisterhood of Dune', γραμμένο από τους Brian Herbert και Kevin J. Anderson».

Μαζί με τον Strong, στο Dune: Prophecy πρωταγωνιστούν οι Emily Watson, Olivia Williams, Travis Fimmel, Jodhi May, Sarah-Sofie Boussnina, Josh Heuston, Chloe Lea, Jade Anouka, Faoileann Cunningham, Edward Davis, Aoife Hinds, Chris Mason, Shalom Brune-Franklin, Jihae, Tabu, Charithra Chandran, Jessica Barden, Emma Canning και Yerin Ha.

Η Alison Schapker εκτελεί χρέη showrunner για το Dune: Prophecy. Η Schapker είναι επίσης εκτελεστική παραγωγός της σειράς μαζί με τους Diane Ademu-John, Anna Foerster, Jordan Goldberg, Mark Tobey, John Cameron, Matthew King, Scott Z. Burns, Jon Spaihts, Brian Herbert, Byron Merritt και Kim Herbert. Ο Kevin J. Anderson είναι συμπαραγωγός.

Η παραγωγή για το Dune: Prophecy ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2022 με αρχικό τίτλο Dune: The Sisterhood. Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν τον Δεκέμβριο του 2023.

Το Dune: Prophecy θα κάνει πρεμιέρα στο Max και στο HBO τον ερχόμενο Νοέμβριο. Η σειρά θα αποτελείται από έξι επεισόδια.

Το Dune και το Dune του Denis Villeneuve: Part Two, εν τω μεταξύ, είναι επί του παρόντος διαθέσιμα για streaming στο Max. Και στις δύο ταινίες πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, οι Timothée Chalamet, Zendaya, Josh Brolin, Rebecca Ferguson, Dave Bautista και Stellan Skarsgård.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*