Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer για το Horizon: An American Saga, το επικό western του Kevin Costner

Ένα νέο trailer για το Horizon: An American Saga ήρθε στη δημοσιότητα.

Το Horizon: An American Saga είναι ένα νέο επικών διαστάσεων western σε σκηνοθεσία και με πρωταγωνιστή τον Kevin Costner. Θα κυκλοφορήσει καταρχάς σε δύο μέρη, εκ των οποίων το πρώτο φτάνει τον Ιούνιο του 2024 και το δεύτερο τον Αύγουστο. Σύμφωνα με τον Costner, το πλάνο είναι για τέσσερις συνολικά ταινίες.


Δείτε το νέο trailer του Horizon: An American Saga παρακάτω:

«Ακολουθώντας τη μεγάλη παράδοση των εμβληματικών western της Warner Bros, το Horizon: An American Saga εξερευνά τη γοητεία της Άγριας Δϋσης και πώς αυτή κερδήθηκε -και χάθηκε- μέσα από το αίμα, τον ιδρώτα και τα δάκρυα πολλών», αναφέρει η σύνοψη. «Η φιλόδοξη κινηματογραφική περιπέτεια του Costner, που καλύπτει τέσσερα χρόνια του Εμφυλίου Πολέμου, από το 1861 έως το 1865, θα οδηγήσει το κοινό σε ένα συναισθηματικό ταξίδι σε μια χώρα που βρίσκεται σε πόλεμο με τον εαυτό της. Οι θεατές βιώνουν την Ιστορία μέσα από τον φακό οικογενειών, φίλων και εχθρών, που όλοι προσπαθούν να ανακαλύψουν τι πραγματικά ορίζει τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής».

Στο Horizon πρωταγωνιστούν μαζί με τον Costner, οι Sienna Miller, Sam Worthington, Jena Malone, Owen Crow Shoe, Tatanka Means, Ella Hunt, Tim Guinee, Danny Huston, Colin Cunningham, Scott Haze, Tom Payne, Abbey Lee, Michael Rooker, Will Patton, Georgia MacPhail, Douglas Smith, Luke Wilson, Isabelle Fuhrman, Jamie Campbell Bower, Alejandro Edda, Wasé Winyan Chief, Michael Anganaro, Angus Macfadyen, Jon Beavers, Alex Nibley, Kathleen Quinlan, Etienne Kellici, Amos Jason Charging Cloud, Bodhi Okuma Linton, Gregory Cruz, James Russo, Jeff Fahey, David O'Hara, Chris Conner, Leroy M. Silva, Bernardo Velasco, Tom Everett, Glynn Turman, Giovanni Ribisi και άλλοι.

Ο Costner συνέγραψε τα σενάρια για το Horizon: An American Saga με τον Jon Baird. Είναι επίσης παραγωγός των ταινιών μαζί με τους Howard Kaplan και Mark Gillard, ενώ οι Danny Peykoff, Robert Scannell, Armyan Bernstein, Charlie Lyons, Barry Berg και Rod Lake είναι εκτελεστικοί παραγωγοί. Οι ταινίες έρχονται περισσότερο από τρεις δεκαετίες μετά το Όσκαρ που κέρδισε ο Costner για τη σκηνοθεσία του Χορεύοντας με τους Λύκους, το οποίο κέρδισε επίσης το Όσκαρ καλύτερης ταινίας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*