Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer για το Heretic με έναν ανατριχιαστικό Hugh Grant (trailer)

Κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για την ταινία Heretic της A24 και κάπως λυπόμαστε πλεον όλους αυτούς που μας χτυπάνε την πόρτα με παραθρησκευτικά φυλλάδια.

Το Heretic είναι μια επερχόμενη ταινία τρόμου της A24 σε σενάριο και σκηνοθεσία των Scott Beck και Bryan Woods. Με πρωταγωνιστή τον Hugh Grant σε ρόλο του «κακού», η ταινία θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους.


«Δύο νεαροί ιεραπόστολοι αναγκάζονται να αποδείξουν την πίστη τους, όταν χτυπούν τη λάθος πόρτα και τους υποδέχεται ένας διαβολικός κύριος Reed (Hugh Grant), με τους νέους να παγιδεύονται στο θανάσιμο παιχνίδι γάτας και ποντικιού που παίζει», αναφέρει η επίσημη σύνοψη.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Sophie Thatcher (Yellowjackets), Chloe East (The Fabelmans) και Topher Grace (That '70s Show).

Η ταινία Heretic έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο στις αρχές του μήνα. Έλαβε θετικές κριτικές, με πολλούς να επαινούν την ερμηνεία του Grant.

Η προηγούμενη φιλμογραφία των Beck και Woods περιλαμβάνει τις ταινίες Nightlight (2015), Haunt (2019) και 65 (2023). Έχουν επίσης δουλέψει ως σεναριογράφοι στο A Quiet Place του 2018 και στο The Boogeyman του 2023. Οι δυο τους είναι παραγωγοί του Heretic μαζί με τις Stacey Sher, Julia Glausi και Jeanette Volturno.

Η ταινία Heretic θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών στις 15 Νοεμβρίου 2024, από την A24.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*