Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer για το Αλμοδοβαρικό The Room Next Door με Tilda Swinton και Julianne Moore

Έφτασε στις οθόνες μας το trailer του The Room Next Door, της επερχόμενης δραματικής ταινίας, η οποία αποτελεί το αγγλόφωνο σκηνοθετικό ντεμπούτο του διάσημου σκηνοθέτη Pedro Almodóvar. Η Sony Pictures Classics θα κυκλοφορήσει την ταινία στις αμερικανικές αίθουσες από τις 20 Δεκεμβρίου, ενώ στη χώρα μας θα καταφθάσει μια βδομάδα νωρίτερα.

«Η Ιngrid και η Martha ήταν στενές φίλες στα νιάτα τους, όταν δούλευαν μαζί στο ίδιο περιοδικό», αναφέρει η σύνοψη της ταινίας. «Η Ιngrid συνέχισε και έγινε συγγραφέας αυτοτελών μυθιστορημάτων, ενώ η Martha έγινε πολεμική ρεπόρτερ, και τις χώρισαν οι συνθήκες της ζωής. Μετά από χρόνια που δεν είχαν επαφή, συναντιούνται ξανά σε μια ακραία αλλά παράξενα γλυκιά κατάσταση».


Στο trailer εμφανίζονται οι βραβευμένες με Όσκαρ Tilda Swinton και Julianne Moore καθώς υποδύονται τους αντίστοιχους ρόλους της Martha και της Ingrid. Το τρέιλερ δείχνει επίσης μια γεύση από τον John Turturro, τον Alex Høgh Andersen και τον χαρακτήρα της Esther McGregor. Στο καστ των ηθοποιών συμμετέχουν επίσης οι Alessandro Nivola, Juan Diego Botto, Melina Matthews, Raúl Arévalo, Victoria Luengo και Alvise Rigo.

Το «The Room Next Door» γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από τον Almodóvar, βασισμένο στο μυθιστόρημα της Sigrid Nunez «What Are You Going Through» του 2020. Παραγωγός της ταινίας είναι ο Agustín Almodóvar και η Esther García. Η ταινία έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στις αρχές του μήνα στο 81ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, όπου κέρδισε το βραβείο του Χρυσού Λέοντα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*