Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer από το Netflix για το biopic “Maria” με την εντυπωσιακή Angelina Jolie στον ρόλο της Μαρίας Κάλλας

Το Netflix κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουργιο trailer για την ταινία Maria.

Το Maria είναι μια νέα ταινία σε σκηνοθεσία του Pablo Larraín που έρχεται στο Netflix τον ερχόμενο Δεκέμβριο. Πρωταγωνιστεί η Angelina Jolie ως η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια της όπερας Μαρία Κάλλας.




Στο trailer του Maria βλέπουμε τη Μαρία Κάλλας να προβληματίζεται για τη ζωή της, την καριέρα της και τις σχέσεις της κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών της ζωής της.

«Η βραβευμένη με Όσκαρ Angelina Jolie είναι η Μαρία Κάλλας, μία από τις πιο εμβληματικές ερμηνεύτριες του 20ου αιώνα στην οπερατική Maria του αναγνωρισμένου σκηνοθέτη Pablo Larrain», αναφέρει η επίσημη σύνοψη. «Η ταινία ακολουθεί την ελληνοαμερικανίδα σοπράνο καθώς αποσύρεται στο Παρίσι μετά από μια λαμπερή και ταραχώδη ζωή στο προσκήνιο. Το Maria αναπαριστά τη θρυλική σοπράνο στις τελευταίες ημέρες της, καθώς η ντίβα αναμετράται με την ταυτότητα και τη ζωή της».

Το σενάριο του Maria γράφτηκε από τον Steven Knight. Ο Larraín είναι παραγωγός της ταινίας μαζί με τους Juan De Dios Larraín, Jonas Dornbach και Lorenzo Mieli.

Μαζί με την Jolie, το καστ της ταινίας περιλαμβάνει τους Pierfrancesco Favino, Alba Rohrwacher, Valeria Golino, Kodi Smit-McPhee, και Haluk Bilginer. Ο Massimo Cantini Parrini είναι ο σχεδιαστής κοστουμιών, ενώ ο Guy Hendrix Dyas είναι ο σχεδιαστής παραγωγής και ο Ed Lachman είναι ο κινηματογραφιστής.

Ο Larraín είναι γνωστός για το Jackie του 2016 με τη Natalie Portman και το Spencer του 2021 με την Kristen Stewart. Η φιλμογραφία του περιλαμβάνει επίσης το No του 2012, το The Club του 2015, το Ema του 2019 και, πιο πρόσφατα, το El Conde του 2023.
«Είμαι ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι ξανά με την ομάδα του Netflix που νοιάζεται τόσο παθιασμένα για τις ταινίες», δήλωσε ο Larraín για την ταινία, μέσω του Tudum. «Αυτή η ταινία είναι η πιο προσωπική μου δουλειά μέχρι στιγμής. Πρόκειται για μια δημιουργική δραματουργική σύνθεση και ένα ψυχολογικό πορτρέτο της Μαρίας Κάλλας, η οποία, αφού αφιέρωσε τη ζωή της στην ερμηνεία για το κοινό σε όλο τον κόσμο, αποφασίζει τελικά να βρει τη δική της φωνή, τη δική της ταυτότητα και να τραγουδήσει για τον εαυτό της. Είναι μεγάλη μου τιμή να αφηγηθώ αυτή την ιστορία και να τη μοιραστώ με το κοινό σε όλο τον κόσμο, όπως έκανε η Μαρία με τη ζωή της».

Η ταινία «Maria» θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών στις 27 Νοεμβρίου 2024. Στη συνέχεια, θα είναι διαθέσιμη για streaming στο Netflix στις 11 Δεκεμβρίου 2024. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*