Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο teaser για το Arcane: Season 2 του Netflix

*
To Netflix δημοσίευσε ένα ακόμη teaser trailer για το Arcane: Season 2 που έρχεται. Στην περιγραφή του video αναφέρεται πως; «Η ελίτ του Ζάουν τρυπώνει κρυφά σε ένα εργαστήριο και το κάνει να φαίνεται παιχνιδάκι. Ετοιμαστείτε για το επικό φινάλε του "Arcane" με την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν τον Νοεμβρίου, μόνο στο Netflix». Η δεύτερη σεζόν θα είναι και η τελευταία για την παραγωγή που έδωσε σάρκα και οστά στον κόσμο της Riot σε μορφή animated τηλεοπτικής σειράς.

H Riot έχει επιβεβαιώσει πως σχεδιάζει κι άλλα projects με την Fortiche, την ομάδα που έφτιαξε το κομμάτι του animation σε αυτήν την παραγωγή. «Το Arcane είναι μόνο η αρχή του ταξιδιού μας στο storytelling με την βοήθεια της Fortiche. Από την αρχή, είχαμε στο μυαλό μας ένα συγκεκριμένο τερματισμό της ιστορίας που θα κλείσει στη δεύτερη σεζόν», δήώσε χαρακτηριστικά ο co-creator Christian Linke.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*