Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο teaser για την animated σειρά Sonic Prime του Netflix (trailer)

Το Netflix δημοσίευσε ένα καινούργιο trailer με τις επερχόμενες παιδικές παραγωγές σειρών του, συμπεριλαμβανομένου και του animated show Sonic Prime. Μόνο που οι fans του μπλε σκαντζόχοιρου δεν έχουν παρά ένα πολύ σύντομο teaser με τον αγαπημένο τους χαρακτήρα να συλλέγει δαχτυλίδια, όπως άλλωστε συνηθίζει. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς Sonic Prime, όμως το Netflix υπόσχεται πως η αναμονή δεν θα είναι μεγάλη.

Στο trailer περιέχεται και το The Cuphead Show, το οποίο αναμένεται να επιστρέψει με τον δεύτερο κύκλο επεισοδίων του κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2022. Ο πρώτος κύκλος της animated σειράς που βασίζεται στο videogame Cuphead είναι τώρα διαθέσιμος στο Netflix.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*