Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες εικόνες για το Star Wars: Skeleton Crew μας αποκαλύπτει περισσότερα για χαρακτήρες-κλειδιά

*
Οι νέες εικόνες για το επερχόμενο “Star Wars: Skeleton Crew” αποκαλύπτουν περισσότερα για τον ρόλο του Jaleel White, ο οποίος δεν είχε αποκαλυφθεί από τότε που ανακοινώθηκε ότι ο ηθοποιός, γνωστός από το Family Matters, θα ενταχθεί στο καστ της σειράς που έρχεται.

Αν και έχει ήδη επιβεβαιωθεί ότι ο White παίζει έναν ρόλο πειρατή, οι προηγούμενες εικόνες και τα trailer δεν διευκρίνιζαν ποιον πειρατή υποδύεται ο ηθοποιός. Αλλά τώρα που η ημερομηνία κυκλοφορίας της επερχόμενης σειράς Star Wars πλησιάζει, η Lucasfilm μοιράστηκε επιτέλους την πρώτη επίσημη εικόνα του χαρακτήρα του White στο Star Wars: Skeleton Crew.


Οι φωτογραφίες που μόλις κυκλοφόρησαν δείχνουν τον Jod Na Nawood του Jude Law και την πρώτη ματιά στους διαστημικούς πειρατές, συμπεριλαμβανομένου του White ως Gunter. Μαζί του θα είναι ο Marti Matulis ως Vane, ο καλλιτέχνης Stephan Oyoung ως Brutus (που θα έχει τη φωνή του Frank Tatasciore), ο Mike Estes ως Pax και ο Dale Soules του Orange is the New Black ως Chaelt.

Το «Star Wars: Skeleton Crew», που διαδραματίζεται στο ίδιο χρονικό πλαίσιο με την 1η σεζόν του «The Mandalorian» (αλλά χρόνια πριν από τα γεγονότα του «Ahsoka»), ακολουθεί μια ομάδα παιδιών που προσπαθούν να βρουν το δρόμο για τον πλανήτη τους αφού χάνονται στο επικίνδυνο διάστημα.

«Όταν τέσσερα παιδιά κάνουν μια μυστηριώδη ανακάλυψη στον φαινομενικά ασφαλή πλανήτη τους, χάνονται σε έναν παράξενο και επικίνδυνο γαλαξία. Το να βρουν το δρόμο για το σπίτι τους, συναντώντας απίθανους συμμάχους και εχθρούς θα είναι μια μεγαλύτερη περιπέτεια από ό,τι φαντάζονταν ποτέ», αναφέρει η σύνοψη.

Το καστ περιλαμβάνει τους Ryan Kiera Armstrong ως Fern, Robert Timothy Smith ως Neel, Ravi Cabot-Conyers ως Wim και Kyriana Kratter ως KB. Παράλληλα, ο Nick Frost θα δώσει τη φωνή του σε ένα νέο ανδροειδές με το όνομα SM 33. Δημιουργός και εκτελεστικός παραγωγός της σειράς είναι ο Jon Watts και ο σεναριογράφος Christopher Ford.

Το Star Wars: Skeleton Crew αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Disney+ στις 3 Δεκεμβρίου. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*