Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες εικόνες από το The Last of Us δείχνουν την Ellie και την Dina έτοιμες για δράση

*
Νέες εικόνες από την παραγωγή της δεύτερης σεζόν του The Last of Us εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο και δείχνουν την Ellie (Bellay Ramsay) και την Dina (Isabela Merced) να περπατούν στο μετα-αποκαλυπτικό σκηνικό, εξοπλισμένες και έτοιμες για δράση. Υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για την κατεύθυνση του The Last of Us Part II, με την Ellie να φοράει το εμβληματικό της τατουάζ και τους δύο χαρακτήρες να κρατούν τα ίδια όπλα που κουβαλούν οι ψηφιακοί τους ομόλογοι στο παιχνίδι.

Οι εικόνες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα στο διαδίκτυο δείχνουν την Ellie και την Dina να εξερευνούν τις μετα-αποκαλυπτικές ερημιές στη δεύτερη σεζόν της βραβευμένης σειράς, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2025. Ορισμένοι θαυμαστές έχουν επικρίνει διάφορα στοιχεία των εικόνων, από το μήκος των μαλλιών της Bella Ramsay μέχρι την καθαριότητα των ρούχων που φορούν οι ηθοποιοί:

Κάποιοι πιο εφευρετικοί τράβηξαν επίσης μερικές λήψεις από τα σκηνικά γύρω από το Βανκούβερ, αποκαλύπτοντας μερικές λεπτομέρειες - συμπεριλαμβανομένης μιας ομάδας ηθοποιών που υποδύονται τους Seraphites από το δεύτερο παιχνίδι, το οποίο κυκλοφόρησε το 2020.

Η πλοκή της δεύτερης σεζόν δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, αλλά υπάρχουν προσδοκίες ότι θα αποκλίνει λίγο από όσα παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού του 2020. Πιστεύεται ευρέως ότι το The Last of Us θα συνεχίσει με άλλες δύο σεζόν, με την επόμενη παρτίδα επεισοδίων να θέτει τις βάσεις για τον δρόμο που θα ακολουθηθει. Δεδομένων των πρόσφατων επιλογών στο κάστινγκ, γνωρίζουμε ότι θα φτάσουμε μέχρι το σημείο να δούμε την Abby και την Ellie να συγκρούονται, αλλά σε ποιο βαθμό, κανείς δεν ξέρει. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*