Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες αποκαλύψεις στο τελικό trailer του Deadpool & Wolverine

Η Marvel Studios δημοσίευσε το τελικό trailer για το Deadpool & Wolverine, όπου πρωταγωνιστούν ο Ryan Reynolds και ο Hugh Jackman. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 26 Ιουλίου 2024.

Στα πλάνα που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στη συνέχεια δίνεται έμφαση στην αποστολή του εμβληματικού ντουέτου, καθώς ο Deadpool τονίζει το πόσο έχει ανάγκη τη βοήθεια του Wolverine για να σώσει τον κόσμο του. Επίσης, επιβεβαιώνεται ότι ο Jackman θα υποδυθεί μια νέα εκδοχή του Wolverine, διαφορετική από αυτή των ταινιών X-Men αλλά και η επιστροφή της Dafne Keen ως X-23.


Πρωταγωνιστούν οι: Ryan Reynolds ως Wade Wilson/ Deadpool, Hugh Jackman ως Logan/ Wolverine, Jennifer Garner ως Elektra, Leslie Uggams ως Blind Al, Morena Baccarin ως Vanessa, Rob Delaney ως Peter, Stefan Kapicic ως Colossus, Karan Soni ως Dopinder, Brianna Hildebrand ως Negasonic Teenage Warhead και Shioli Kutsuna ως Yukio. Στο πλευρό τους οι νεοφερμένοι στο MCU, Emma Corrin και Matthew Macfadyen στους ρόλους των Cassandra Nova και TVA agent Paradox, αντίστοιχα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*