Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα στέγη αναζητά η τηλεοπτική σειρά Dungeons & Dragons

*
Παρά τους επαίνους που έλαβε από τους κριτικούς η ταινία Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves, το Paramount+ επέλεξε να μην προχωρήσει με τη σειρά live action Dungeon & Dragons, ένα χρόνο αφότου είχε ανάψει το πράσινο φως για την παραγωγή οκτώ επεισοδίων. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η εισπρακτική της πορεία δεν ήταν ανάλογη των προσδοκιών, καθώς έχοντας προϋπολογισμό $150 εκατομμύρια, έβαλε στα ταμεία $200 εκ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline, η Hasbro Entertainment θέλει να βρει νέα στέγη για τη σειρά και συζητάει με παραγωγούς και πλατφόρμες streaming. Πριν από αυτό όμως, το ακυρωθέν project θα αναπτυχθεί εκ νέου, με μια νέα δημιουργική ομάδα.


Η επερχόμενη τηλεοπτική παραγωγή δεν μπορεί παρά να είναι βασισμένη στο role-playing game Dungeons & Dragons που έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές το 1974 και από τότε έχει προσελκύσει εκατομμύρια φανατικούς παίκτες παγκοσμίως. Στις πέντε δεκαετίες ζωής της έχει επίσης επηρεάσει δεκάδες συγγραφείς, σκηνοθέτες, δημιουργούς παιχνιδιών και πολλούς ακόμα επαγγελματικούς κλάδους. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*