Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα αύξηση τιμής για το Disney+ στις ΗΠΑ, διπλάσιο το κόστος του σε σχέση με το 2019

*
Η δημοφιλής υπηρεσία streaming της Disney πρόκειται να προχωρήσει σε περαιτέρω αναπροσαρμογή τιμών, σηματοδοτώντας την τέταρτη αύξηση για το streaming από την έναρξη λειτουργίας του το 2019. Tο βασικό πακέτο του Disney+ χωρίς διαφημίσεις θα κοστίζει σύντομα 16 δολάρια το μήνα. Η αλλαγή αυτή έρχεται καθώς η Disney και άλλες εταιρείες συνεχίζουν να προσπαθούν να αποσπάσουν περισσότερα κέρδη από τις ακριβές σε λειτουργία υπηρεσίες streaming και πριν μερικές πρόσφατες επιτυχίες, όπως το Inside Out 2, φτάσουν στα σπίτια των καταναλωτών αυτό το φθινόπωρο.

Το Disney+ ξεκίνησε το 2019 και ήταν η απάντηση της εταιρείας στο Netflix και το Amazon Prime Video. Η υπηρεσία ξεκίνησε με όλες τις ταινίες The Simpsons, Star Wars και τις περισσότερες ταινίες της Marvel, καθώς και μια μεγάλη συλλογή από κλασικές ταινίες, σειρές και ταινίες κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους της Disney. Στα πέντε χρόνια από την έναρξη λειτουργίας της, η υπηρεσία Disney+ αναπτύσσεται όλο και περισσότερο, καθώς η Disney έχει προσθέσει στην υπηρεσία εκπομπές της Hulu, περισσότερο πρωτότυπο περιεχόμενο, ιδιοκτησίες που ανήκουν στη Fox και εκπομπές όπως το Doctor Who.


Όμως όλο αυτό το περιεχόμενο δεν είναι φθηνό και τα τελευταία χρόνια, η τιμή του Disney+ αυξάνεται σχεδόν κάθε χρόνο. Και αυτό θα συμβεί ξανά αυτό το φθινόπωρο.

Από τις 17 Οκτωβρίου, η Disney επιβεβαίωσε ότι τα περισσότερα από τα πακέτα streaming της, συμπεριλαμβανομένων των Disney+, Hulu και ESPN+, θα κοστίζουν περίπου 1 έως 2 δολάρια παραπάνω το μήνα. Το πιο ακριβό πακέτο του Hulu, το οποίο περιλαμβάνει ζωντανή τηλεόραση, θα κοστίζει 6 δολάρια περισσότερα το μήνα.

Εν τω μεταξύ, το Disney+ basic (το οποίο έχει διαφημίσεις) και το Disney+ premium (το οποίο είναι χωρίς διαφημίσεις) ανεβαίνουν στα 10 και 16 δολάρια αντίστοιχα. Αυτό σημαίνει ότι μια συνδρομή Disney+ χωρίς διαφημίσεις θα κοστίζει διπλάσια από ό,τι το 2019 κατά την έναρξη λειτουργίας, όταν η Disney προσέφερε μόνο ένα πρόγραμμα χωρίς διαφημίσεις με 7 δολάρια το μήνα.

Η χρονική στιγμή της αύξησης των τιμών δεν φαίνεται τυχαία, καθώς κάποιες πρόσφατες νίκες της Disney στο box office -όπως το Inside Out 2 και το Deadpool & Wolverine- είναι πιθανό να φτάσουν στην υπηρεσία τους επόμενους μήνες η εταιρεία πιθανώς θέλει να βεβαιωθεί ότι μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτές τις πρόσφατες επιτυχίες, πιέζοντας τον κόσμο για μερικά επιπλέον δολάρια για να ξαναδεί κάποιες δημοφιλείς ταινίες.

Φυσικά τα νέα αυτά μόνο δυσοίωνα ακούγονται για την ευρωπαϊκή αγορά, καθώς, οι αυξήσεις αυτές αναμένονται σύντομα και στα μέρη μας. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*