Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα απώλεια σκηνοθέτη για την ταινία Blade

*
Ο Yann Demange (Top Boy) δεν μετέχει πλέον στο reboot της σειράς ταινιών Blade της Marvel και είναι ο δεύτερος σκηνοθέτης που απομακρύνεται από τη θέση του, μετά τον Ιούλιο του 2019 που ανακοινώθηκε το project.

Οι λόγοι για την αποχώρηση του Demange παραμένουν άγνωστοι, αλλά το Deadline αναφέρει ότι η απόφαση ήταν «συναινετική». Η δημοσίευση ισχυρίζεται επίσης ότι ο Mahershala Ali, ο οποίος επιλέχτηκε πριν από πέντε χρόνια, συνεχίζει να έχει τον ρόλο του αδίστακτου κυνηγού βαμπίρ. Οπότε, μετά την αποχώρηση του Demange, ενδέχεται να καθυστερήσει κι άλλο η πρεμιέρα του φιλμ.


Αρχικά, η ταινία ήταν προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2023, με σκηνοθέτη τον Bassam Tariq, ενώ οι Milan Ray, Delroy Lindo και Aaron Pierre θα είχαν ρόλους συμπρωταγωνιστών.

Όμως, τον Σεπτέμβριο του 2023 ο Tariq «υποβιβάστηκε» σε εκτελεστικό παραγωγό λόγω θεμάτων που προέκυψαν με το χρονοδιάγραμμα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*