Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Nautilus: Το Prime Video φέρνει στη μικρή οθόνη μια σειρά βασισμένη στο έπος του Ιούλιου Βέρν (trailer)

Η AMC αποκάλυψε το πρώτο trailer της τηλεοπτικής σειράς Nautilus, που βασίζεται στο βιβλίο του Ιούλιου Βέρν. Αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Prime Video στις 25 Οκτωβρίου 2024.

“Για πρώτη φορά, η σειρά αφηγείται την επική ιστορία του Ιουλίου Βερν από τη σκοπιά του Captain Nemo: ένας Ινδός πρίγκιπας του έκλεψαν το γενέθλιο δικαίωμα και την οικογένειά του, ένας αιχμάλωτος της Εμπορικής Εταιρείας της Ανατολικής Ινδίας και ένας άνδρα που θέλει να εκδικηθεί τις δυνάμεις που του έχουν πάρει τα πάντα”, αναφέρει η περίληψη. “Όμως, μόλις ο Nemo σαλπάρει με το πλήρωμά του και τον εντυπωσιακό Nautilus, όχι μόνο μάχεται με τον εχθρό του, αλλά ανακαλύπτει έναν θαυμαστό υποβρύχιο κόσμο, μαθαίνει να παίρνει τη θέση του ως αρχηγός του πληρώματος και πηγαίνει σε μια αξέχαστη περιπέτεια. κάτω από τη θάλασσα".


Πρωταγωνιστούν οι: Shazad Latif ως Captain Nemo, Georgia Flood ως Humility Lucas, Thierry Frémont ως Gustave Benoit, Pacharo Mzembe ως Boniface, Arlo Green ως Turan, Tyrone Ngatai ως Kai, Ling Cooper Tang ως Suyin, Andrew Shaw ως Jiacomo, Ashan Kumar ως Ranbir, Chum Ehelepola ως Jagadish, Céline Menville ως Loti, Kayden Price ως Blaster και Director Crawley ως Damien Garvey.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*