Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

My Old Ass: Η Aubrey Plaza και η Maisy Stella υποδύονται το ίδιο πρόσωπο με διαφορά ηλικίας (trailer)

Η Amazon MGM Studios κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της ταινίας My Old Ass, όπου πρωταγωνιστούν η Aubrey Plaza και Maisy Stella, οι οποίες υποδύονται τον ίδιο χαρακτήρα. Το φιλμ θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 13 Σεπτεμβρίου 2024.

Η ελεύθερου πνεύματος έφηβη Elliott (Stella), συναντάει τον σοφό 39χρονο μελλοντικό εαυτό της (Plaza) – και δεν μπορεί να ξεφύγει από την επιρροή της. Στο κατώφλι του να φύγει από το σπίτι για το κολέγιο, η Elliot είναι αποφασισμένη να περάσει ένα καλοκαίρι γεμάτο καλές στιγμές και κοριτσίστικες ερωτικές περιπέτειες. Για να γιορτάσει τα 18α γενέθλιά της, πηγαίνει με βάρκα σε ένα απομακρυσμένο νησί με τους καλύτερους φίλους. Αλλά ακριβώς τη στιγμή που η Elliott πιστεύει ότι δεν αισθάνεται τίποτα, ξαφνικά βρίσκεται να συνομιλεί με μια γυναίκα που ισχυρίζεται ότι είναι ο εαυτός της σε πιο μεγάλη ηλικία- το πρόσωπο που προφανώς προορίζεται να γίνει σε δύο δεκαετίες.


Συμπρωταγωνιστούν οι: Maddie Ziegler ως Ruthie, Kerrice Brooks ως Ro, Percy Hynes White ως Chad, Seth Isaac Johnson ως Max, Carter Trozzolo ως Spencer και Maria Dizzia.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*