Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Mr. McMahon: To Netflix ανακοίνωσε σειρά για τον Vince McMahon του WWE!

*
Ο Vince McMahon έρχεται σε νέα σειρά στο Netflix που θα αφορά την πολυτάραχη ζωή του και την παρουσία του στο WWE. H γνωστή πλατφόρμα θα προσφέρει μια mini-series έξι επεισοδίων που θα αφορά την άνοδο και πτώση του άλλοτε ισχυρού άνδρα του WWE.

O McMahon ανέλαβε τον έλεγχο του WWE από τον πατέρα του και αναίρεσε πολλές συμφωνίες με παλαιστές, όπως ο Hulk Hogan και έφερε μεγάλη αναστάτωση. Το ντοκιμαντέρ θα παίρνει υλικό από πάνω από 200 συνεντεύξεις του McMahon που έγιναν πριν «σκάσουν» τα πρόσφατα σκάνδαλα, ενώ σε αυτό μιλούν και οι δημοσιογράφοι που τα έφεραν στη δημοσιότητα.


Η σειρά Mr. Mahon αναμένεται στις 25 Σεπτεμβρίου και ο παραγωγός της δήλωσε πως όσοι τη δουν θα κατανοήσουν καλύτερα τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*