Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μόλις ένα βραβείο Emmy μεταξύ 16 υποψηφιοτήτων κέρδισε η σειρά Fallout

*
Η τηλεοπτική σειρά Fallout του Prime Video πρόσθεσε στη συλλογή της ένα βραβείο Emmy, αυτό της κατηγορίας «Outstanding Music Supervision». Από τις 16 υποψηφιότητες, συμπεριλαμβανομένων των: «Outstanding Picture Editing» και «Outstanding Lead Actor in a Drama Series», το Fallout κέρδισε μόνο ένα βραβείο, γεγονός που δεν περίμεναν όσοι παρακολούθησαν τον πρώτο κύκλο της παραγωγής της Amazon.

Από τον Απρίλιο που έκανε πρεμιέρα η τηλεοπτική σειρά Fallout έχει χαρακτηριστεί ως μια από τις κορυφαίες διασκευές live action όλων των εποχών, με το επίπεδό της να είναι παρόμοιο με αυτό του The Last of Us. Σημειώνεται ότι το βραβείο αφορά κυρίως το πρώτο επεισόδιο, με τίτλο “The End”, το οποίο παρουσιάζει το πως ο πυρηνικός όλεθρος σκόρπισε τον θάνατο στη Γη. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*