Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Moana 2: Το teaser trailer δίνει το στίγμα για μια περιπέτεια σε παραδεισένιους κόσμους

Η Disney κυκλοφόρησε ένα teaser trailer για την ταινία Moana 2, δίνοντας μας την ευκαιρία να ρίξουμε μια ακόμα ματιά στο sequel. H Auli’i Cravalho επιστρέφει στον ρόλο της Moana, ενώ ο Dwayne Johnson θα υποδυθεί για μια ακόμα φορά τον ημίθεο Maui. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο David G. Derrick Jr. More και το φιλμ θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2024.

"Στο Moana 2 σμίγουν ξανά η Moana και ο Maui μετά από τρία χρόνια, για ένα μεγάλο νέο ταξίδι πλήρωμα απίθανων θαλασσοπόρων. Αφού έλαβε μια απροσδόκητη κλήση από τους προγόνους της, η Moana πρέπει να ταξιδέψει στις μακρινές θάλασσες της Ωκεανίας και σε επικίνδυνα, ξεχαμένα από καιρό νερά για μια περιπέτεια που δεν μοιάζει με οτιδήποτε έχει αντιμετωπίσει ποτέ".


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*