Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μια περίεργη υπόθεση διερευνά η σειρά A Good Girl’s Guide to Murder (trailer)

Το BBC δημοσίευσε το πρώτο trailer της τηλεοπτικής σειράς A Good Girl’s Guide to Murder, που αποτελεί την τηλεοπτική διασκευή της ομώνυμης νουβέλας της Holly Jackson, με πρωταγωνίστρια την Emma Myers (Wednesday). Η σειρά αναμένεται να προβληθεί και μέσω του Netflix, δίχως προς το παρόν να γνωρίζουμε το πότε θα κάνει πρεμιέρα.

“Πριν από πέντε χρόνια, η μαθήτρια Andie Bell δολοφονήθηκε από τον φίλο της Sal Singh. Η υπόθεση έκλεισε. Η αστυνομία ξέρει ότι το έκανε. Όλοι στην πόλη ξέρουν ότι το έκανε. Αλλά η έξυπνη και μοναχική Pip Fitz-Amobi δεν είναι τόσο σίγουρη και είναι αποφασισμένη να το αποδείξει. Και αν ο Sal Singh δεν είναι δολοφόνος και ο πραγματικός δολοφόνος είναι ακόμα εκεί έξω, πόσο μακριά θα φτάσουν για να κρατήσουν την Pip μακριά από την αλήθεια;”.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*