Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μεγαλώνει το κάστ του The Thursday Murder Club με την προσθήκη του David Tennant και της Naomi Ackie

*
Το Netflix καλωσόρισε τον David Tennant (Doctor Who, Good Omens), τη Naomi Ackie (The Rise of Skywalker, I Wanna Dance with Somebody) και τρεις ακόμη ηθοποιούς στο καστ του The Thursday Murder Club, τη νέα του αστυνομική κωμωδία.

Οι Jonathan Pryce (The Two Popes), Daniel Mays (Chicken Run: Dawn of the Nugget) και Henry Lloyd-Hughes (Killing Eve) έχουν επίσης επιλεγεί για το έργο, το οποίο προς το παρόν έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει την παραγωγή του αργότερα αυτό το μήνα. Αυτό σηματοδοτεί το πρώτο μεγάλο κινηματογραφικό έργο του Tennant μετά από πολύ καιρό, αφού δάνεισε τη φωνή του στην ταινία κινουμένων σχεδίων The Amazing Maurice του 2022. Εν τω μεταξύ, η Ackie έχει αυτή τη στιγμή αναλάβει να πρωταγωνιστήσει σε δύο πολυαναμενόμενες ταινίες: το κωμικό θρίλερ Blink Twice του 2024 και την ταινία επιστημονικής φαντασίας Mickey 17 του Bong Joon-ho με τον Robert Pattinson.


Τα πέντε νέα μέλη του καστ της ταινίας The Thursday Murder Club θα προστεθούν στους ήδη ανακοινωθέντες πρωταγωνιστές Helen Mirren, Pierce Brosnan, Ben Kingsley και Celia Imrie. Θα υποδυθούν τους αντίστοιχους ρόλους της πρώην κατασκόπου Elizabeth, του πρώην συνδικαλιστή ακτιβιστή Ron, του πρώην ψυχιάτρου Ibrahim και της πρώην νοσοκόμας Joyce. Το σενάριο και η σκηνοθεσία θα είναι του Chris Columbus, βασισμένη στο μυθιστόρημα του Richard Osman του 2020. Την παραγωγή θα αναλάβουν οι Holly Bario, Jeb Brody, Eleanor Columbus και Jo Burn, με παραγωγούς τους Jennifer Todd και Chris Columbus. Η ταινία είναι μια παραγωγή μεταξύ της Amblin και του Netflix.

«Σε ένα ειρηνικό οικισμό συνταξιούχων, τέσσερις απίθανοι φίλοι συναντιούνται εβδομαδιαία στο Δωμάτιο των Γρίφων για να συζητήσουν ανεξιχνίαστα εγκλήματα- μαζί, αυτοαποκαλούνται η Λέσχη Δολοφονιών της Πέμπτης», αναφέρει η σύνοψη του μυθιστορήματος του Osman. «Όταν ένας τοπικός εργολάβος βρίσκεται νεκρός με μια μυστηριώδη φωτογραφία που έχει αφεθεί δίπλα στο πτώμα, η Λέσχη Δολοφονιών της Πέμπτης βρίσκεται ξαφνικά στη μέση της πρώτης τους πραγματικής υπόθεσης. Καθώς τα πτώματα αρχίζουν να συσσωρεύονται, μπορεί η ανορθόδοξη αλλά πανέξυπνη συμμορία μας να πιάσει τον δολοφόνο πριν να είναι πολύ αργά;» 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*