Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μεγαλώνει το cast της σειράς Blade Runner 2099 με την προσθήκη του Dimitri Abold και επτά άλλων ηθοποιών

*
Το cast του Blade Runner 2099 συνεχίζει να μεγαλώνει. Η μεταφορά-συνέχεια των ταινιών στο Prime Video πρόσθεσε οκτώ ηθοποιούς σε ένα σύνολο που περιλαμβάνει τη Michelle Yeoh και τον Hunter Schafer.

Οι Dimitri Abold (The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes), Lewis Gribben (Somewhere Boy), Katelyn Rose Downey (The Nun II) και Daniel Rigby (Renegade Nell) θα εμφανίζονται ως τακτικοί συντελεστές της σειράς. Οι Johnny Harris (A Gentleman In Moscow), Amy Lennox (Only Child), Sheila Atim (The Woman King) και Matthew Needham (House of the Dragon) θα εμφανίζονται σε επαναλαμβανόμενους guest ρόλους.


Παρόλο που οι λεπτομέρειες για τους χαρακτήρες παραμένουν μυστικές, είναι γνωστές κάποιες πληροφορίες σχετικά με το ποιον θα υποδυθεί η Yeoh. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός του Everything Everywhere All At Once θα υποδυθεί την Olwen, η οποία περιγράφεται ως ένα αντίγραφο που πλησιάζει στο τέλος της ζωής της. Το Blade Runner 2099 βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε παραγωγή στην Πράγα, ενώ σχεδιάζεται να γυριστεί και στη Βαρκελώνη.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την επερχόμενη τηλεοπτική σειρά Blade Runner

Αν και οι λεπτομέρειες της πλοκής παραμένουν επίσης μυστικές, είναι γνωστό ότι η σειρά θα διαδραματίζεται μετά τα γεγονότα του πρωτότυπου Blade Runner και του sequel Blade Runner 2049. Όσον αφορά τη δημιουργική ομάδα της σειράς και το προσωπικό που θα βρίσκεται πίσω από τις κάμερες, η Silka Luisa θα είναι η επικεφαλής και εκτελεστική παραγωγός της σειράς μαζί με τους Ridley Scott, Andrew Kosove, Broderick Johnson, Ben Roberts, David W. Zucker, Clayton Krueger, Tom Spezialy, Richard Sharkey, Michael Green, Cynthia Yorkin, Frank Giustra, Isa Dick Hackett και Jonathan van Tulleken, ο τελευταίος από τους οποίους θα σκηνοθετήσει και τα δύο πρώτα επεισόδια.

Το έργο χρειάστηκε αρκετό χρόνο για να φτάσει στο κοινό. Ανακοινώθηκε για πρώτη φορά από κανέναν άλλον εκτός από τον Ridley Scott, ο οποίος σκηνοθέτησε την αρχική ταινία, τον Νοέμβριο του 2021. Αργότερα η Amazon ανακοίνωσε ότι η σειρά βρισκόταν σε εξέλιξη από τον Φεβρουάριο του 2022. Το Blade Runner 2099 πήρε στη συνέχεια επίσημα το πράσινο φως τον Σεπτέμβριο του 2022. Ακολουθεί την επέλαση του Prime Video σε τηλεοπτικές παραγωγές κάθε είδους, όπως το sci-fi Outer Range, την ανθολογία τρόμου Them και την υπερηρωική σάτιρα The Boys.

«Το αρχικό Blade Runner, σε σκηνοθεσία του Ρίντλεϊ Σκοτ, θεωρείται μία από τις σπουδαιότερες και πιο επιδραστικές ταινίες επιστημονικής φαντασίας όλων των εποχών και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παρουσιάσουμε το Blade Runner 2099 στους πελάτες μας παγκοσμίως στο Prime Video», ανέφερε σε δήλωσή του το αφεντικό της Amazon, Vernon Sanders, όταν το έργο έλαβε επίσημη παραγγελία σειράς. «Είναι τιμή μας που μπορούμε να παρουσιάσουμε αυτή τη συνέχεια του franchise του Blade Runner και είμαστε σίγουροι ότι, συνεργαζόμενοι με τον Ridley, την Alcon Entertainment, την Scott Free Productions και την εξαιρετικά ταλαντούχα Silka Luisa, το Blade Runner 2099 θα διατηρήσει την ευφυΐα, τα θέματα και το πνεύμα των προκατόχων της ταινίας του». 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*