Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με τα διάσημα αδέλφια-δολοφόνους Menendez ασχολείται δεύτερη σεζόν της σειράς Monsters του Netflix (trailer)

Το Netflix αποκάλυψε επιτέλους το teaser trailer για το Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story, με πρωταγωνιστές τους Nicholas Alexander Chavez και Cooper Koch ως τα πραγματικά αδέλφια που καταδικάστηκαν για τις δολοφονίες των γονιών τους.

Η επερχόμενη δραματοποίηση του εγκλήματος των Lyle και Erik Menendez, που θα έρθει στην στην πλατφόρμα την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024 και ονομάζεται έναλλακτικά Monsters Season 2, αποτελεί τη συνέχεια της ανθολογίας του 2022 με τον Evan Peters και τον Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story.


Το teaser trailer για το Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story αναδεικνύει τα μέλη της οικογένειας Menendez, των οποίων η «τέλεια εικόνα» της ζωής δεν είναι τόσο τέλεια όσο φαίνεται. Ξεκινά με τη μητέρα να αναρωτιέται τι συνέβη μεταξύ του πατέρα και των αγοριών, με τον πατέρα της οικογένειας να υπόσχεται να φτιάξει την οικογένειά τους. Στη συνέχεια ο Lyle και ο Erik συνειδητοποιούν ότι είναι μόνοι τους, ενώ είναι βουτηγμένοι στο αίμα.

«Ενώ η εισαγγελία υποστήριξε ότι επεδίωκαν να κληρονομήσουν την οικογενειακή τους περιουσία, τα αδέρφια ισχυρίστηκαν -και παραμένουν ανένδοτα μέχρι σήμερα, καθώς εκτίουν ποινές ισόβιας κάθειρξης χωρίς δυνατότητα αναστολής- ότι οι πράξεις τους προέκυψαν από το φόβο της καθημερινής σωματικής, συναισθηματικής και σεξουαλικής κακοποίησης από τους γονείς τους», αναφέρει η σύνοψη.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν επίσης ο Javier Bardem και η Chloë Sevigny ως José και Mary Louise 'Kitty' Menendez, αντίστοιχα. Το υπόλοιπο καστ περιλαμβάνει τους Nathan Lane, Ari Graynor, Leslie Grossman, Dallas Roberts, Paul Adelstein, Jason Butler Harner, Enrique Murciano, Michael Gladis, Drew Powell, Charlie Hall, Gil Ozeri, Jeff Perry, Tessa Auberjonois, Tanner Stine, Larry Clarke, Jade Pettyjohn και Marlene Forte.

Εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ο Bardem είναι επίσης παραγωγός της σειράς μαζί με τους Ryan Murphy, Ian Brennan, Alexis Martin Woodall, Eric Kovtun, Scott Robertson, McMillan, Louise Shore και Carl Franklin. Το σενάριο υπογράφουν οι Murphy, David McMillan, Todd Kubrak, Brennan και Reilly Smith.

Η 2η σεζόν του Monsters έρχεται στο Netflix στις 19 Σεπτεμβρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*