Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Martha: Έρχεται στο Netflix το ντοκιμαντέρ για την πρώτη δισεκατομμυριούχο της Αμερικής (trailer)

Το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της ταινίας/ ντοκιμαντέρ Martha, που θα κάνει πρεμιέρα στην υπηρεσία video streaming την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2024.

Τα πλάνα που θα παρακολουθήσετε στη συνέχεια περιστρέφονται γύρω από την άνοδο της επιχειρηματία/ συγγραφέα/ παρουσιάστριας Martha Steward, η οποία έγινε η πρώτη αυτοδημιούργητη γυναίκα δισεκατομμυριούχος της Αμερικής. Περιλαμβάνει επίσης μια προεπισκόπηση της συνέντευξης της Stewart καθώς συζητά τις προκλήσεις που αντιμετώπισε πριν γίνει το σύμβολο της ποπ κουλτούρας, όπως είναι γνωστή σήμερα. Το trailer επιβεβαιώνει επίσης ότι το ντοκιμαντέρ θα εξερευνήσει την αμφιλεγόμενη δίκη της το 2004, όπου βρισκόταν πέντε μήνες σε ομοσπονδιακή φυλακή μετά την καταδίκη της για κακούργημα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*