Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Luke Hemsworth και Morgan Freeman αντιμέτωποι στη νέα ταινία δράσης Gunner (trailer)

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για το Gunner, μια νέα ταινία δράσης με πρωταγωνιστές τον Luke Hemsworth και τον Morgan Freeman.

Το Gunner είναι μια νέα ταινία δράσης από την Warner Bros. Home Entertainment, στην οποία ο Hemsworth υποδύεται έναν βετεράνο των ειδικών δυνάμεων που πρέπει να σώσει την οικογένειά του από μια εξαιρετικά επικίνδυνη εγκληματική οργάνωση. Η ταινία θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες αίθουσες και σε ψηφιακή μορφή τον Αύγουστο.


«Ο βετεράνος πολέμου συνταγματάρχης Lee Gunner παίρνει τους δύο γιους του σε ένα ταξίδι για κατασκήνωση με τον θείο τους Jon, για να επανασυνδεθεί μαζί τους μετά από τόσο καιρό στο μέτωπο της μάχης», αναφέρει η επίσημη σύνοψη. «Το ταξίδι πάει στραβά όταν ο Jon σκοντάφτει σε ένα καλώδιο και προκαλεί μια έκρηξη, ειδοποιώντας μια συμμορία βίαιων μηχανόβιων που βρίσκεται εν μέσω μιας τεράστιας επιχείρησης ναρκωτικών. Μη προβλέποντας τις πολεμικές ικανότητες του Gunner, τα μέλη της συμμορίας εξοντώνονται ένα προς ένα. Τα αγόρια προσπαθούν να αναζητήσουν βοήθεια, αλλά καταλήγουν κατευθείαν στην αγκαλιά του Dobbs, του γιου του βασιλικού αρχηγού Kendric Ryker, ο οποίος διευθύνει την οργάνωση από τη φυλακή. Χωρίς να μπορεί να στραφεί σε κανέναν άλλον εκτός από τον εαυτό του, ένας εξαγριωμένος Gunner σπέρνει τον όλεθρο για να σώσει τους δύο γιους του, μέχρι που φτάνει στην κορυφή και έρχεται αντιμέτωπος με τον Ryker. «Δεν τα βάζεις με τον Gunner».

Τη σκηνοθεσία του Gunner υπογράφει ο Δημήτρης Λογοθέτης, ο οποίος στο παρελθόν είχε γυρίσει τo Wings of the Dragon του 2014, το Kickboxer: Retaliation του 2018 και το Jiu Jitsu του 2020, μεταξύ άλλων τίτλων. Ο Λογοθέτης έγραψε το σενάριο μαζί με τον Guy Scott Thompson και είναι παραγωγός της ταινίας μαζί με τον Joel Shapiro.

Ο Hemsworth, ο οποίος είναι αδελφός του Chris και του Liam Hemsworth, είναι γνωστός από τον ρόλο του Ashley Stubbs στην σειρά Westworld του HBO. Έχει επίσης πρωταγωνιστήσει στις ταινίες Next Goal Wins του 2023, και Land of Bad του 2024.

Το Gunner κυκλοφορεί σε επιλεγμένες αίθουσες και σε ψηφιακή μορφή στις 16 Αυγούστου 2024, από την Warner Bros. Home Entertainment.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*