Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Latency: Επαγγελματίας gamer σε μεγάλο δίλημμα στη νέα ταινία της Lionsgate (trailer)

Η Lionsgate κυκλοφόρησε το trailer της ταινίας επιστημονικής φαντασίας Latency. «Όταν η Hana, μια επαγγελματίας gamer που πάσχει από οξεία αγοραφοβία, καλείται να δοκιμάσει εξελιγμένο νέο εξοπλισμό για video games, που χρησιμοποιεί AI για να ερμηνεύσει την ηλεκτρική δραστηριότητα του εγκεφάλου της, βλέπει μια ευκαιρία να βελτιώσει το παιχνίδι της. Καθώς η Hana και η καλύτερή της φίλη Jen πειραματίζονται με αυτή τη νέα τεχνολογία, η γραμμή μεταξύ της πραγματικότητας και του υποσυνείδητου της Hana αρχίζει γρήγορα να θολώνει και αρχίζει να αναρωτιέται αν η συσκευή τη βοηθά ή εξυπηρετεί μια πιο σκοτεινή δύναμη».

Πρωταγωνιστούν οι: Sasha Luss ως Hana, Alexis Ren ως Jen, Ava Caryofyllis, Robert Coleby, Edward Frame, Harlee Timms, Chloe Schwank και Daria Skyrygina.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*