Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Land of Women: Η Eva Longoria επιστρέφει με τη δραματική σειρά του Apple TV+ (trailer)

Το Apple TV+ κυκλοφόρησε το trailer της δραματικής σειράς Land of Women, όπου πρωταγωνιστεί η Eva Longoria. Η πρεμιέρα της στη συνδρομητική πλατφόρμα θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιουνίου 2024 με τα δύο πρώτα επεισόδια.

«Το σενάριο ακολουθεί τη Gala, κάτοικο της Νέας Υόρκης, της οποίας η ζωή ανατρέπεται όταν ο σύζυγός της εμπλέκει την οικογένεια σε οικονομικές ατασθαλίες και εκείνη αναγκάζεται να εγκαταλείψει την πόλη μαζί με τη γερασμένη μητέρα και την κόρη της που πάει στο κολέγιο. Για να ξεφύγουν από τους επικίνδυνους εγκληματίες στους οποίους χρωστάει ο εξαφανισμένος πλέον σύζυγος της Gala, οι τρεις γυναίκες κρύβονται στην ίδια γοητευτική πόλη στη βόρεια Ισπανία από την οποία η μητέρα της Gala έφυγε πριν από 50 χρόνια, υποσχόμενη να μην επιστρέψει ποτέ. Οι γυναίκες προσπαθούν να ξεκινήσουν μια νέα ζωή και ελπίζουν ότι η ταυτότητά τους θα παραμείνει άγνωστη, αλλά τα κουτσομπολιά στη μικρή πόλη εξαπλώνονται γρήγορα, ξετυλίγοντας τα βαθύτερα οικογενειακά μυστικά και αλήθειες τους».


Στο πλευρό της Longoria εμφανίζονται οι: Carmen Maura, Victoria Bazúa, Amaury Nolasco, Santiago Cabrera και Gloria Muñoz.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*