Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυκλοφόρησε το trailer για το Unsolved Mysteries Vol.4 του Netflix (trailer)

Το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του Unsolved Mysteries Vol. 4, της "επόμενης δόσης" της σειράς ντοκιμαντέρ του. Αυτό συμβαίνει περισσότερο από ένα χρόνο μετά το ντεμπούτο του τρίτου κύκλου 9 επεισοδίων της νέας προσπάθειας αναβίωσης της σειράς.

Σύμφωνα με τη σύνοψη, «Η εμβληματική και συναρπαστική σειρά επιστρέφει με περισσότερους ανεξήγητους θανάτους, αινιγματικές εξαφανίσεις και παράξενη παραφυσική δραστηριότητα».


Το Unsolved Mysteries Vol. 4 θα είναι επίσημα διαθέσιμο στο streaming την Τετάρτη 31 Ιουλίου με πέντε νέα επεισόδια. Παραγωγοί της σειράς είναι οι Shawn Levy και Terry Dunn Meurer, ενώ σκηνοθέτες είναι οι Skye Borgman, Gabe Torres και Robert M. Wise. Είναι μια παραγωγή των Cosgrove/Meurer Productions και 21 Laps Entertainment.

«Το UNSOLVED MYSTERIES συνεχίζει να έχει απήχηση στους τηλεθεατές με τρόπους που δεν μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε, με ορισμένα επεισόδια να οδηγούν στην επίλυση υποθέσεων που κάποτε θεωρούνταν άλυτες», δήλωσε ο Levy. «Είναι προνόμιο να συνεργαζόμαστε με την Terry Dunn Meurer και την ομάδα της σε αυτό το εμβληματικό franchise και είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που θα μοιραστούμε αυτό το επόμενο μέρος συναρπαστικών και συναρπαστικών μυστηρίων με τους τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο».

Η σειρά έτρεξε αρχικά στο NBC μεταξύ 1987 και 1997 με παρουσιαστή τον Robert Stack. Αφού ακυρώθηκε, η σειρά συνεχίστηκε στο CBS για δύο χρόνια, ενώ ακολούθησαν μερικά νέα επεισόδια το 2001-2002 στο Lifetime. Στη συνέχεια, το Spike την ανέλαβε μεταξύ 2008-2010, με νέο παρουσιαστή τον Dennis Farina. Συνολικά το Unsolved Mysteries είχε περισσότερα από 500 επεισόδια μεταξύ 1987 και 2010.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*