Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκινούν τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν του Poker Face

*
Χαρμόσυνα νέα για τους φαν των αστυνομικών μυστηρίων, καθώς ξεκίνησαν τα γυρίσματα της 2ης σεζόν του Poker Face.

Για να τιμήσει την περίσταση, ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης Tony Tost μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία από κλακέτα του Poker Face με τη λεζάντα: «Πρώτη μέρα γυρισμάτων της δεύτερης σεζόν του Poker Face. Εξακολουθώ να νιώθω ευλογημένος που μπορώ να μπω και να βοηθήσω να γίνει μια νέα σεζόν μιας από τις αγαπημένες μου σειρές».


Η Natasha Lyonne του Poker Face αναφέρεται ως σκηνοθέτης στην κλακέτα, πράγμα που σημαίνει ότι θα αναλάβει τουλάχιστον ένα επεισόδιο στη 2η σεζόν. Ο δημιουργός της σειράς Rian Johnson μοιράστηκε την ανάρτηση του Tost στο Instagram story του, γράφοντας: «Ημέρα πρώτη της δεύτερης σεζόν».

«Το Poker Face είναι μια σειρά 10 επεισοδίων τύπου ‘μυστηρίου της εβδομάδας’ που ακολουθεί την Charlie της Natasha Lyonne, η οποία έχει μια εξαιρετική ικανότητα να προσδιορίζει πότε κάποιος λέει ψέματα», αναφέρει η σύνοψη του Peacock. «Βγαίνει στο δρόμο με το Plymouth Barracuda της και σε κάθε στάση συναντά ένα νέο καστ χαρακτήρων και παράξενα εγκλήματα που δεν μπορεί παρά να εξιχνιάσει».

Η Lyonne πρωταγωνιστεί στο Poker Face ως Charlie, η σερβιτόρα που ταξιδεύει στη χώρα για να εξιχνιάσει εγκλήματα. Η σειρά θεωρείται ότι βασίζεται σε κλασικά μοτίβα αστυνομικού μυστηρίου, με την Charlie να ασχολείται με μια νέα υπόθεση σε κάθε επεισόδιο, παρόμοια με σειρές όπως ο Columbo.

Ο εντυπωσιακός κατάλογος των guest stars του Poker Face στην πρώτη σεζόν περιελάμβανε τους Adrien Brody, Benjamin Bratt, Charles Melton, Danielle Macdonald, Ellen Barkin, Hong Chau, Jameela Jamil, Joseph Gordon-Levitt, Judith Light, Lil Rel Howery, Luis Guzmán, Nick Nolte, Rhea Perlman, Ron Perlman, Simon Helberg, Stephanie Hsu, Tim Blake Nelson και Tim Meadows.

Το Poker Face δημιουργήθηκε και είναι παραγωγή του Johnson, ο οποίος σκηνοθέτησε και έγραψε πολλά επεισόδια στην 1η σεζόν. Επιπλέον εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Lyonne, Ram Bergman, Nora Zuckerman, Lilla Zuckerman, Nena Rodrigue και Iain B. Macdonald.

Η 1η σεζόν του Poker Face έκανε πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2023 στο Peacock. Η Lyonne έλαβε υποψηφιότητα για Emmy για την κατηγορία «Εξαιρετική πρωταγωνίστρια σε κωμική σειρά».

Η 2η σεζόν δεν έχει λάβει ημερομηνία πρεμιέρας. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*