Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκινούν σύντομα σε ελληνικό νησί τα γυρίσματα της σειράς One Day του Netflix

*
Ένα ελληνικό νησί θα βρεθεί για μια ακόμα φορά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μιας τηλεοπτικής παραγωγής. Αυτή τη φορά, η συνδρομητική πλατφόρμα Netflix επέλεξε την Πάρο για τα γυρίσματα της σειράς One Day, που θα κάνει πρεμιέρα τους προσεχείς μήνες. Θα ξεκινήσουν στις 24 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθούν στις 4 Οκτωβρίου 2022. Το σενάριο βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του David Nicholls που κυκλοφόρησε το 2009 και γρήγορα έγινε best seller, ενώ το 2011 μεταφέρθηκε στις κινηματογραφικές αίθουσες, με πρωταγωνίστρια την Anne Hathaway. Η ταινία έκανε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία. Η παραγωγή της κόστισε $15 εκ. και έφερε στα ταμεία πάνω από $60 εκ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Gazetta, "έχουμε να κάνουμε με ένα δραματικό love story που αναμένεται να συγκινήσει. Τόσο αυτούς που έχουν διαβάσει το βιβλίο ή έχουν δει την ταινία, όσο κάθε άλλο χρήστη που θα του δώσει μια ευκαιρία στο Netflix".


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*