Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησε η αύξηση στην τιμή συνδρομής του Netflix και σε ευρωπαϊκές χώρες

*
Μετα τις Η.Π.Α. και τον Καναδά τον Ιανουάριο, Μ. Βρετανία και Ιρλανδία μπήκαν στη σειρά για αυξήσεις στην τιμή των συνδρομητικών πακέτων του Netflix. Η αύξηση για το βασικό πλάνο θα είναι μικρή και θα φτάνει ως τα €3 για το premium tier.

Οι συνρομητές του Netflix στη Μ. Βρετανία είναι περίπου 14 εκ. και άλλοι 600.000 υπάρχουν στην Ιρλανδία, σύμφωνα με την Ampere Analysis. Το βασικό είναι το πλέον δημοφιλές πακέτο, που προσφέρει ταυτόχρονο streaming σε δύο συσκευές, σε ποιότητα HD. Η τιμή του από τα €8 θα αυξηθεί στα €9. Η αλλαγές θα εφαρμοστούν άμεσα για τους νέους συνδρομητές, ενώ οι υπάρχοντες θα ενημερωθούν 30 ημέρες πριν.


Με την αύξηση των τιμών, το Netflix θα έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει να προσφέρει στους συνδρομητές του ποιοτικές παραγωγές, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*