Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Kraven και Rhino συγκρούονται στο νέο trailer του Kraven the Hunter

Η Sony Pictures αποκάλυψε ένα νέο trailer του Kraven the Hunter, στο οποίο ο Aaron Taylor-Johnson είναι τόσο ο κυνηγός όσο και ο κυνηγημένος. Το trailer περιλαμβάνει επίσης μια νέα ματιά στον Rhino που υποδύεται ο Alessandro Nivola.

«Ο Kraven the Hunter είναι η βίαιη, γεμάτη δράση ιστορία προέλευσης του πώς και γιατί δημιουργήθηκε ένας από τους πιο εμβληματικούς κακούς της Marvel. Ο Aaron Taylor-Johnson υποδύεται τον Kraven, έναν άνθρωπο του οποίου η περίπλοκη σχέση με τον αδίστακτο πατέρα του, Nikolai Kravinoff (Russell Crowe), τον βάζει σε ένα μονοπάτι εκδίκησης με βάναυσες συνέπειες, παρακινώντας τον να γίνει όχι μόνο ο μεγαλύτερος κυνηγός στον κόσμο, αλλά και ένας από τους πιο τρομακτικούς του».


Η κινηματογραφική μεταφορά του χαρακτήρα των κόμιξ της Marvel θα ενταχθεί στις άλλες R-rated ταινίες του 2024, Deadpool & Wolverine και Joker: Folie à Deux, προσφέροντας βίαιη και αιματηρή ψυχαγωγία στο χώρο των ταινιών κόμικς.

Το “Kraven the Hunter” σκηνοθετεί ο υποψήφιος για Όσκαρ σκηνοθέτης J.C. Chandor (A Most Violent Year) σε σενάριο που συνυπογράφουν οι Richard Wenk (ταινίες Equalizer), Matt Holloway και Art Marcum.

Ο Aaron Taylor-Johnson πρωταγωνιστεί ως Kraven the Hunter και μαζί του παίζουν οι Russell Crowe, Alessandro Nivola, Ariana DeBose, Christopher Abbott και Fred Hechinger.

Η Sony ελπίζει ότι θα τα πάει καλύτερα από κάποια άλλα spin-off του Spider-Man. Το Morbius και το Madame Web πέραν των memes που παρήγαγαν, ήταν εισπρακτικές και κριτικές καταστροφές. Οι ταινίες Venom τα πήγαν βέβαια κάπως καλύτερα, με τον πρωταγωνιστή Tom Hardy κλείνει την πορεία του ως χαρακτήρας στο Venom: The Last Dance.

To Kraven the Hunter θα βγει αποκλειστικά στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο του 2024.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*