Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κι άλλος ηθοποιός του The Last of Us παίζει το ρόλο του στη νέα σεζόν της σειράς!

*
Το The Last of Us κέρδισε τις εντυπώσεις με την τηλεοπτική του πρεμιέρα και φαίνεται πως ο στόχος για τον δεύτερο κύκλο είναι να έρθει ακόμη πιο κοντά στα videogames. Ο Αμερικανός ηθοποιός Jeffrey Wright θα εμφανιστεί στο δεύτερο κύκλο των επεισοδίων για να παίξει και εδώ το ρόλο του Isaac. Η πληροφορία προέρχεται από τα γυρίσματα που έχουν ήδη ξεκινήσει στον Καναδά και τους showrunners που μιλούν για όσους θα πλαισιώσουν σε αυτά τα νέα επεισόδια τους Pedro Pascal και Bella Ramsey.

Μέσα στις προσθήκες έχουμε και αποκαλύψεις για τα μέλη της Washington Liberation Front, της ομάδας που παρουσιάστηκε στο The Last of Us: Part II και ο επικεφαλής της θα είναι (όπως και στο game) ο Jeffrey Wright. Η παρουσία του στο game δεν ήταν μεγάλη, οπότε φαντάζεται κανείς πως κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και στη σειρά.


Μένει να δούμε πότε θα έχουμε το πρώτο δείγμα γραφής των νέων επεισοδίων. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*