Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Karate Kid: Legends, παρουσιάστηκε το πρώτο trailer με Ralph Macchio και Jackie Chan

*
Το πρώτο trailer για το Karate: Kids: Legends παρουσιάστηκε στο πλαίσιο της New York Comic Con! Στο video που δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη στο κοινό, ο Han (Jackie Chan) επισκέπτεται το Miyagi-Do του Daniel LaRusso (Ralph Macchio) για τον βοηθήσει να εκπαιδεύσει τον Li Fong (Ben Wang) να γίνει το επόμενο Karate Kid.

Στο υλικό που παρουσιάστηκε βλέπουμε πολλές σκηνές από την πρώτη ταινία με τον Li να πολεμάει διάφορους χαρακτήρες και να προσπαθεί να εντυπωσιάσει την Sadie Stanley και να δηλώσει μέρος στον πρώτο του διαγωνισμό.


Το καστ περιλαμβάνει ακόμη τους Joshua Jackson, Shaunette Renee Wilson, Sadie Stanley, Ming-Na Wen, Aramis Knight, Wyatt Wyatt Oleff και Jennifer-Lyn Christie. Αυτή θα είναι η έκτη ταινία Karate Kid, με πιο πρόσφατη το Karate Kid του 2010. Αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 30 Μαΐου 2025. Ένα concept trailerτου Buzz Feed μπορείτε να δείτε παρακάτω (δεν είναι το επίσημο).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*