Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κάποτε ήμασταν κοντά σε animated σειρά Destiny!

*
Η εταιρεία ανάπτυξης του Destiny, Bungie, ήταν κάποτε σε συζητήσεις με το Netflix για την ανάπτυξη μιας τηλεοπτικής σειράς animation βασισμένης στο sci-fi franchise της.

Αυτό προκύπτει από μια νέα αναφορά του Paul Tassi του Forbes, ο οποίος δήλωσε ότι το project δεν προχώρησε ποτέ πέρα από τη φάση του σεναρίου.


Πιστεύεται ότι το πλάνο χρονολογείται από την εποχή που η Bungie ανήκε στην κατασκευάστρια εταιρεία του PlayStation, τη Sony - αν και οι φιλοδοξίες να μετατραπεί το Destiny σε ένα πολυδιάστατο franchise παραμένουν.

Το 2022, κατά την αγορά της Bungie έναντι 3,6 δισ. δολαρίων, η Sony δήλωσε ότι ήθελε να βοηθήσει το στούντιο να «καλλιεργήσει την IP που διαθέτει με πολυδιάστατο τρόπο» και ανέφερε την ιδιοκτησία της Sony Pictures ως παράγοντα σε αυτό.

Το 2023, η Bungie προσέλαβε το πρώην στέλεχος της Warner Bros. Gabriel VanHuss ως επικεφαλής των νέων μέσων για το franchise Destiny, για να επεκτείνει τη σειρά σε «τηλεόραση, ταινίες, βιβλία, κόμικς και ηχητικές μορφές».

Ωστόσο, παρά τις ανακοινώσεις για τη μετατροπή αρκετών franchises του Playstation σε τηλεοπτικές σειρές και ταινίες, δεν έχει γίνει καμία περαιτέρω αναφορά για κάτι που να έχει σχέση με το Destiny μέχρι στιγμής.

Όσον αφορά το project στο Netflix, δεν είναι σαφές σε ποιους χαρακτήρες ή σε ποιο σκηνικό θα επικεντρωνόταν η τηλεοπτική σειρά, αν και το σύμπαν του Destiny έχει ένα σωρό ιστορίες που θα μπορούσαν να επεκταθούν. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*