Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Juror #2: Ένα συγκλονιστικό δικαστικό δράμα φέρνει στη μεγάλη οθόνη ο Clint Eastwood (trailer)

Η Warner Bros. ετοιμάζεται να φέρει στις κινηματογραφικές αίθουσες την ταινία Juror #2 του Clint Eastwood και παρακάτω θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε το πρώτο trailer. Πρωταγωνιστούν οι: Nicholas Hoult, Toni Collette, Zoey Deutch, Kiefer Sutherland, Gabriel Basso, Leslie Bibb, Chris Messina, J. K. Simmons, Amy Aquino, Adrienne C. Moore, Cedric Yarbrough και Francesca Eastwood.

Στο trailer ο Hoult αναπολεί μια στιγμή που χτύπησε κάτι όταν πήγαινε στο σπίτι αργά το βράδυ. Ωστόσο, μη βλέποντας τίποτα στην κοντινή περιοχή αφού σταμάτησε το αυτοκίνητό του και κοίταξε τριγύρω, υπέθεσε ότι ήταν ένα ελάφι. Ωστόσο, αφού επιλέχτηκε να συμμετάσχει ως ένορκος σε μια υπόθεση δολοφονίας, ο Justin Kemp (Hoult) συνειδητοποιεί ότι αυτό που νόμιζε ότι ήταν ένα ελάφι μπορεί να ήταν στην πραγματικότητα το θύμα.


Το φιλμ θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες την 1η Νοεμβρίου 2024.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*