Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Invincible Fight Girl: Νέο trailer και ημερομηνία πρεμιέρας για τη σειρά της Adult Swim

Η Adult Swim κυκλοφόρησε το trailer της κωμικής σειράς κινουμένων σχεδίων Invincible Fight Girl, η πλοκή της οποίας περιστρέφεται γύρω από ένα νεαρό κορίτσι που ονειρεύεται να γίνει η κορυφαία επαγγελματίας αθλήτρια της πάλης όλων των εποχών.

«Στο ταξίδι της για να γίνει αστέρι της πάλης, η Andy συνοδεύεται από την κυνική βετεράνο πρωταθλήτρια Aunt P. τον αξιαγάπητο αναλυτή πάλης-in-the-making Mikey και τον αδίστακτο Creg, ο οποίος σκέφτεται πάντα τρόπους για να βρει κέρδος από την πάλη», αναφέρει το επίσημο logline. «Ενωμένη στον στόχο να βοηθήσει την Andy να πετύχει τα όνειρά για να κυριαρχήσει στον χώρο, αυτή η οικογένεια ξεκινά ένα ταξίδι γεμάτο αντιξοότητες, όπου όλοι θα ανακαλύψουν τον εαυτό τους, καθώς κυνηγούν τα όνειρά τους, ξεπερνούν τα όριά τους και προσφέρουν smackdown στους πιο σκληρούς παλαιστές που υπάρχουν».


Το Invincible Fight Girl θα κάνει πρεμιέρα με δυο επεισόδια στις 2 Νοεμβρίου 2024.

Ακούγονται οι φωνές των: Sydney Mikayla, Rolanda Watts, Raphael Alejandro, Cynthia Kaye McWilliams, Ben Giroux, Tony Baker, Kaitlyn Robrock, Andia Winslow και Calvin. C. Winbush.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*