Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Industry: Ο Kit Harington του Game of Thrones επιστρέφει σε παραγωγή του HBO (trailer)

Το teaser trailer για την τρίτη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς Industry, αποκαλύπτει την επιστροφή του Kit Harington σε παραγωγή του HBO, καθώς ο πρωταγωνιστής του Game of Thrones θα υποδυθεί έναν χαρακτήρα που ονομάζεται Henry Muck. Ο νέος κύκλος επεισοδίων θα κάνει πρεμιέρα στο Max στις 11 Αυγούστου 2024.

Η σειρά υπόσχεται να προσφέρει στο κοινό μια ιδέα για τον κόσμο όσων καθημερινά διαχειρίζονται τεράστια χρηματικά ποσά. Συγκεκριμένα, η τρίτη σεζόν του Industry εστιάζει σε μια ομάδα νεαρών τραπεζιτών, καθώς προσπαθούν να σφυρηλατήσουν την ταυτότητά τους μέσα σε ένα σκληρό περιβάλλον, που τροφοδοτείται από το σεξ και την αφθονία ναρκωτικών, ενώ παράλληλα ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τα γραφεία της διεθνούς τράπεζας Pierpoint & Co στο Λονδίνο.


Συμπρωταγωνιστούν οι: Myha’la, Marisa Abela, Harry Lawtey, Ken Leung, Conor MacNeill, Sagar Radia, Indy Lewis, Adam Levy, Sarah Parish, Trevor White, Elena Saurel και Irfan Shamji.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*